Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 4
Trophies:
1
Det finns en handfull högklippta sneaker-silhuetter som måste vara i allas rotation - och en av dem är Vans Sk8-Hi. Men för dem som letar efter något lite mer utanför väggen än att OG svart och vitt, detta övermärkta alternativ är klart och väntar. Tillgänglig just nu på Foot Shop, detta överdimensionerade Off the Wall Vans Sk8-Hi, talar till båda extremisterna och OG-entusiast genom att behålla denna OG och byta ut sido- och medialpanelerna med djärv, röd överdimensionerad canvas. vans dam billigt Bortsett från det, allt annat kommer som en OG förväntas - så hur kan du gå fel?

Vans har anslutit sig till fina, futuristiska och formidabla tillverkare Cordura för en extremt tålig och lika dappare upplaga av Sk8 Hi. Cordura Sk8 Hi “Amber Glow” använder fiberteknik med hög hållfasthet och har vikt för vikt Cordura-tyger som är exceptionellt hållbara, vilket gör att den starka och långvariga hållbarheten hos Sk8 Hi blir ännu hårdare. rea på vans skor Det inkluderar också blöjor mocka och textil överdelar, kraftiga öglor, läderfodral, vadderade krage för stöd och flexibilitet, och signatur gummi våffel ytor.

2019 är den 25: e globalt kända Vans Warped Tour, Amerikas största och längsta nuvarande löpande musikfestival. Värd för band som Blink-182, Fall Out Boy och Green Day - helvete även Black Eyed Peas spelade 1999 - turnén har fött många stora namnband under det senaste kvartalet. Och nu firar turnéens huvudsponsor sinus milstolpen med en specialutgåva Sk8-Hi-skateboardsko. Skapar ett collage av historisk turnéaffischkonst som täcker överdelarna på skon, som sedan läggs över med svarta mockamönster. Andra detaljer inkluderar förstärkta tåhattar, vans skor herr rea vadderade krage ovanpå en yttersula i gummivaffel.

De Anaheim-baserade Vans har gjort det igen; uppfann två häftklassiker för en helt ny atmosfär, samtidigt som de bibehåller sin retrospektiva smak. Våffelsulan SK8-Hi och Style 36 såg aldrig bättre ut än i svartvitt. Faktum är att det kan sägas om alla Vans-klassiker. köpa billiga vans skor Därför känns det här nya Stripe-paketet så bekant. Med hjälp av den ikoniska monokroma gommen har Vans inlett djärva ränder av Beetlejuice-stil över profildukpanelerna. Fet svart mockaöverlägg kontrasterar utskriften, medan mittfotsöverlägg kommer i svart respektive vitt. Båda paren är kompletta med klassiska utsmyckningar och ovannämnda yttersula av tuggummi.
06-09-2021, 02:44 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Vans Era Neon Orange ymrz4zwg 0 11 06-08-2021 02:45 AM
Last Post: ymrz4zwg
  Nike Surroundings Tailwind sjuttio-nio stövlar och skor jorgewora 0 72 11-07-2019 09:30 PM
Last Post: jorgewora
  Canada Goose Camp Hooded jacka billiga prisrapport jorgewora 0 98 07-31-2019 09:40 AM
Last Post: jorgewora
  I anslutning till att vara en del av billigt Off-White skor jorgewora 0 130 06-28-2019 09:23 PM
Last Post: jorgewora
  en ganska liten sortiment av skor Labi1995 0 140 10-22-2018 10:36 PM
Last Post: Labi1995

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2021