Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Ubuntu boots in Command Promt

HEllo sexy peole!

I just installed Ubuntu 10.4.1 through wubi and I cant boot in the GUI

I used startx and the screen goes black

I also used sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg and it cant find xserver.xorg (used the - phigh one too)

What can I do to solve this?
11-17-2010, 09:58 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  16.04.1 response to dig command????? ljackilawrhhhek 0 78 11-11-2016 04:43 PM
Last Post: ljackilawrhhhek
  Systemd shell command via python subprocess returns non-zero exit status 127 JerrieKasica 0 149 08-24-2016 06:47 PM
Last Post: JerrieKasica
  [ubuntu] Question about 'add-apt-repository' command armani5596 0 156 03-25-2016 05:56 PM
Last Post: armani5596
  [xubuntu] Command to install missing language packages. ftishabergers 0 671 08-21-2014 04:01 AM
Last Post: ftishabergers
  Grub command line on Boot JonelleStablein 0 469 02-21-2014 10:59 PM
Last Post: JonelleStablein
  [ubuntu] NFS mount in /etc/fstab causes mountall plymouth command failed rdaniellabarryr 0 292 02-18-2014 02:56 PM
Last Post: rdaniellabarryr
  [ubuntu] Unable to mount Netgear Readyshare via command line Chrome Dome 0 351 02-16-2014 02:57 AM
Last Post: Chrome Dome
  Proprietary driver for Nvidia gtx465 boots to a black log in screen vbasilshawh 0 404 02-15-2014 03:51 AM
Last Post: vbasilshawh
  tab autocomplete with tar command stopped working in 13.10 jaecherio49 0 172 02-13-2014 04:58 PM
Last Post: jaecherio49
  Screenlock Settings via Command larsenlamont 0 220 02-13-2014 04:58 PM
Last Post: larsenlamont

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017