Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
yet another No Sound problem

Hi,

This is my first time on this forum, and relatively inexperienced with Linux. So bear with me...

I have just upgraded to Fedora 14, with some hope that a F13 kernel crash issue would be resolved. Alas, not, and I have lost audio in one of my sound cards.

I am using 2 sound cards in...
11-17-2010, 06:57 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No sound from speakers, but headphones work John 0 887 02-01-2011 01:17 AM
Last Post: John
  Problem with realplay in (64 bit) Fedora 14 John 0 1,527 02-01-2011 01:17 AM
Last Post: John
  Sound problems with 64-bit Adobe Flash Player... John 0 590 01-31-2011 02:10 PM
Last Post: John
  [SOLVED] Assumed NVIDIA driver Problem John 0 1,048 01-31-2011 07:45 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Problem Connecting to NFS Server... John 0 695 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: John
  Problem Connecting to NFS Server... John 0 663 01-30-2011 04:52 PM
Last Post: John
  no sound on Fedora 14 John 0 1,063 01-30-2011 06:17 AM
Last Post: John
  Problem with triple-boot John 0 562 01-30-2011 03:06 AM
Last Post: John
  Problem with monitor! John 0 456 01-29-2011 11:43 AM
Last Post: John
  Fedora 14 PackageKit problem John 0 534 01-28-2011 04:14 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017