Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[all variants] I've just killed my laptop? no grub, no OS, only bios

I've just removed the partition /dev/sda1 witch contained the unknown data and had flag: boot. Then I set the flag boot to the /dev/sda2 witch contain the windows. Then I installed the grub on (hd0,4) and reboot.

Now the process is: ON button => Bios or how to say , the first screen of DELL ......
01-20-2011, 11:06 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DisplayPort no signal and I can't enter bios or boot from USB qkathlinewillish 0 164 11-26-2016 11:26 AM
Last Post: qkathlinewillish
  Laptop that supports OpenCV on Ubuntu Operating System Hoppytramp 0 101 11-15-2016 11:52 AM
Last Post: Hoppytramp
  [all variants] USB Sound, specifically Topping VX2 DAC / TriPath amp kalundo38 0 101 11-08-2016 04:44 PM
Last Post: kalundo38
  Wireless Issues - Acer laptop Mac Tramp 0 158 10-03-2016 04:24 PM
Last Post: Mac Tramp
  [all variants] send mail via ssh Bakker 0 126 09-23-2016 08:36 AM
Last Post: Bakker
  [SOLVED] [FIX] Strange hissing noise on HP Beats Laptop Shiney 0 186 08-13-2016 05:50 AM
Last Post: Shiney
  Need to nuke grub Hill3530 0 102 08-11-2016 04:57 PM
Last Post: Hill3530
  [all variants] WiFi rtl8xxxu problem Bakker 0 267 04-24-2016 11:30 AM
Last Post: Bakker
  [all variants] Asus Zenbook UX501VW - Incompatibility with all versions iclarindaboltona 0 210 04-24-2016 08:16 AM
Last Post: iclarindaboltona
  [ubuntu] Ubuntu keeps crashing on my Dell Inspiron-15 laptop xkentonhenslyyy 0 162 01-05-2016 07:14 PM
Last Post: xkentonhenslyyy

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017