Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Can not get hauppauge pvr- 150 working in 10.10

I tried mythtv and I can't seem to figure it out. The only guides I can seem to find are for 6.06.
10-24-2010, 05:21 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] TP-Link Archer T4U V1 Suddenly Not Working dwiltonmorrisonl 0 3 12-10-2017 09:16 PM
Last Post: dwiltonmorrisonl
  apache access_compat not working DonJuan 0 269 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: DonJuan
  [ubuntu] Pepper Flash not Working in Firefox MarkC1942 0 172 11-28-2016 12:28 PM
Last Post: MarkC1942
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 211 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  Output working but no input through Scarlett 6i6 in either Pulseaudio or Jack ureddgriffithx 0 171 11-15-2016 02:21 PM
Last Post: ureddgriffithx
  AMD R9 390 needs nomodeset or radeon.dpm=0 Is there anyway to get this card working? JonelleStablein 0 173 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: JonelleStablein
  [ubuntu] Sound not working properly in Ubuntu 14.04.5 LTS rstefaniacoxa 0 215 09-08-2016 03:22 PM
Last Post: rstefaniacoxa
  SSD Not working after Gparted ocolebrightn 0 227 05-09-2016 07:40 AM
Last Post: ocolebrightn
  [ubuntu] USB Headset not working eranfields77 0 262 04-15-2016 12:37 PM
Last Post: eranfields77
  Still unable to get Firefox working with Pipelight nteddyflowccsj 0 174 04-06-2016 08:59 PM
Last Post: nteddyflowccsj

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017