Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
Missing 'libatiuki.so.1' on new installation of Virtualbox

Hello,

I am running OpenSuse 11.3 64 bit and I just tried to install Virtualbox 4.0.0-22.1 from the Virtualization repository.
--...
01-18-2011, 12:02 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Failed installation has left some form of grub on my hard disk. Susan 0 1,074 01-30-2011 08:18 PM
Last Post: Susan
  Haskell installation/building Susan 0 557 01-28-2011 11:32 PM
Last Post: Susan
  installation of "broadband cleint" Susan 0 505 01-28-2011 12:02 PM
Last Post: Susan
  Can't install Virtualbox Susan 0 562 01-26-2011 11:49 PM
Last Post: Susan
  Nach Neu-Installation friert Oberfläche ein Susan 0 516 01-26-2011 07:32 AM
Last Post: Susan
  openSUSE lässt sich nicht nach Installation booten Susan 0 510 01-24-2011 03:06 PM
Last Post: Susan
  Rückfragen vor Installation Susan 0 470 01-24-2011 08:45 AM
Last Post: Susan
  gdb missing separate debuginfo Susan 0 518 01-22-2011 10:57 PM
Last Post: Susan
  Remmina Missing icons Susan 0 381 01-22-2011 08:50 AM
Last Post: Susan
  32 or 64 bit installation from network Susan 0 577 01-21-2011 11:03 PM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2019