Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Internet Connection MIA

Running Ubuntu 10.04 LTS under VMWARE Player 3.1.3 on an XP Pro 3 machine ... this has been working fine for several months ... now for some reason even though eth0 is connected and I can ping both the local xp machine and the local router, I no longer have internet access. ... I have tried turning...
01-14-2011, 06:43 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] loost connection to external usb3 NTFS-formatted hard disk mw7smartc 0 3 05-19-2018 03:09 AM
Last Post: mw7smartc
  openvpn connection medoebler82 0 11 05-07-2018 02:54 AM
Last Post: medoebler82
  Connection's Probleme on Lenovo T430s with Ubuntu 16.04 lodiliagloverj 0 19 04-26-2018 03:49 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [ubuntu] Wireless Connection D-Link with Ubuntu 16.04 KevynB1947 0 16 04-19-2018 02:41 AM
Last Post: KevynB1947
  [ubuntu] Wifi Connection gmelissaleachr 0 21 04-12-2018 02:39 AM
Last Post: gmelissaleachr
  [ubuntu_mate] How do I Connect to the Internet through Win Internet Shar ? vbasilshawh 1 46 04-03-2018 10:53 PM
Last Post: ylq
  Unable to connect to The Internet with Ubuntu 17.10 evolution05 1 56 04-03-2018 10:11 PM
Last Post: ylq
  [ubuntu] Help with VPN connection please? Fganly216 0 30 03-27-2018 05:11 PM
Last Post: Fganly216
  no internet connection rstefaniacoxa 0 29 03-24-2018 01:46 AM
Last Post: rstefaniacoxa
  [xubuntu] No internet connection after switching off WiFi in Windows 10 thorhelicalremedial 0 39 03-18-2018 11:03 PM
Last Post: thorhelicalremedial

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018