Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Telnet doesn't respond after postfix installation and configuration

Hi,

I am a newbie to linux, somehow i managed to install fedora, I wanted to setup a mail server, I have installed Dovecot and tested with telnet its all fine. But I am struggling to install Postfix. May be I did a mistake in configuration.I have tried many different instruction from many...
01-13-2011, 11:20 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  xdebug and Eclipse installation. John 0 988 02-01-2011 01:17 AM
Last Post: John
  vsftp installation. John 0 877 02-01-2011 01:17 AM
Last Post: John
  Video Card Installation John 0 888 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: John
  Help With New Fedora 14 Installation John 0 575 01-28-2011 11:32 PM
Last Post: John
  Had P2 and considering P4... will the same installation of Fedora Core work? John 0 577 01-28-2011 11:32 PM
Last Post: John
  Network configuration in VirtualBox. John 0 405 01-27-2011 08:01 PM
Last Post: John
  How to apply Bootloader Configuration settings? John 0 463 01-27-2011 01:30 PM
Last Post: John
  Fedora 14 Installation Problem John 0 475 01-26-2011 02:32 AM
Last Post: John
  Installing KDE after installation John 0 483 01-25-2011 11:00 PM
Last Post: John
  openmotif installation John 0 398 01-25-2011 02:23 AM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018