Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Wlan0 and Eth0: No Good

Hi All,
I dont know if this query is best suited to the hardware & laptop section or what, so here goes...

I have a Toshiba Stellite L305 with an Atheros Wlan0 (more details can be provided upon request) and built in Eth0. About a month ago my Eth0 went on the fritz. That was ok since I still...
01-13-2011, 12:39 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  routing eth0 data to eth1 with netplan FrancheskaF 0 83 03-05-2018 08:23 AM
Last Post: FrancheskaF
  [ubuntu] Please recommend a good cheap computer that is easy to install ubuntu on. meloygoodwinq 0 87 12-18-2017 02:34 PM
Last Post: meloygoodwinq
  [ubuntu] Ub 14.04 what's a good sound card? Fganly216 0 225 02-18-2016 06:04 PM
Last Post: Fganly216
  [ubuntu] Asus Zenbook UX305 + Ubuntu, a good setup? Hoppytramp 0 235 02-16-2016 07:28 PM
Last Post: Hoppytramp
  [ubuntu] eth0 no ping and eth1 has a ping. Want to setup ICS on ubuntu 14.04 wsusannahmccyyy 0 282 08-26-2014 08:34 AM
Last Post: wsusannahmccyyy
  Lenovo Thinkpad T61, a good choice? MargaretS2006 0 197 02-13-2014 04:26 AM
Last Post: MargaretS2006
  [ubuntu] Three commonly good security results - grc DesiraeH1999 0 289 02-10-2014 02:20 PM
Last Post: DesiraeH1999
  [ubuntu] Screwed up sound for good AlecH1969 0 150 02-08-2014 01:06 AM
Last Post: AlecH1969
  [ubuntu] No Eth0 Connection in 13.10 new install kyleStyle 0 156 01-30-2014 03:01 PM
Last Post: kyleStyle
  My Ubuntu wnet off for good after some updates Bergerac 0 172 01-29-2014 08:22 PM
Last Post: Bergerac

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018