Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Upgrade from FC13 to FC14: Uncorrectly unmounted partition /dev/sde

Hello all

I upgraded my system (or try to upgrade) from FC13 to FC14 with PreUpgrade.
Once I reboot, I select 'Mise à niveau' (Upgrade) in GRUB menu.

I can see that Anaconda has run and the graphical installation is launched.
When detecting the hardware (1st step), installation fails...
11-15-2010, 06:19 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Upgrade left shadow on KDE desktop John 0 602 01-31-2011 02:10 PM
Last Post: John
  No driver found after upgrade John 0 860 01-31-2011 10:52 AM
Last Post: John
  how to mount encrypted LVM partition John 0 399 01-31-2011 10:52 AM
Last Post: John
  Printing from FC14 to Windows7: SPNEGO login failed invalid parameter John 0 509 01-30-2011 11:28 PM
Last Post: John
  FC11->13 upgrade breaks OOImpress John 0 405 01-30-2011 03:06 AM
Last Post: John
  Wine-64 FC14 John 0 501 01-29-2011 09:15 PM
Last Post: John
  post yum upgrade dependency problems. John 0 462 01-28-2011 07:23 PM
Last Post: John
  Size of partition after install & boot manager questions. John 0 365 01-27-2011 08:01 PM
Last Post: John
  Skype freze on FC14 John 0 371 01-25-2011 12:48 PM
Last Post: John
  post upgrade totem plugin problems John 0 428 01-24-2011 12:02 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017