Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[other_os] Ubuntu has always killed my Gigabyte RAID 0

I'm not sure why but Ubuntu has always killed my Gigabyte RAID 0

Every time I've tried to install even to a different drive it flags one of my RAID drives as non-raid. I've tried installing ubuntu from 7.0-10.10.

In the good times, I powered everything down for 20-30 seconds and the RAID...
01-08-2011, 12:28 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Speed of software RAID 0 with 4 SSD drives is strange JonelleStablein 0 8 09-18-2018 04:30 AM
Last Post: JonelleStablein
  [ubuntu] Install encrypted software RAID 1 on Ubuntu server - issue vbasilshawh 0 20 09-05-2018 06:20 AM
Last Post: vbasilshawh
  [ubuntu] RAID 1 on Raspberry Pi 3 B+ wjeremiahnicholscc 0 30 09-03-2018 11:02 PM
Last Post: wjeremiahnicholscc
  MDADM/RAID-5 Slow Write Performance ureddgriffithx 0 20 08-07-2018 02:41 AM
Last Post: ureddgriffithx
  Overheating CPU killed Banshee ogerardosandovaln 0 17 08-03-2018 04:43 AM
Last Post: ogerardosandovaln
  [all variants] Script to tune RAID (Updated from other posts) armani5596 0 50 06-05-2018 02:06 AM
Last Post: armani5596
  RAID 1 Array not working properly on Ubuntu Server 16.04.3 oonnnasantosi 0 49 05-10-2018 02:34 AM
Last Post: oonnnasantosi
  Ubuntu install fails at "grub-install /dev/sdb" step with Software RAID larsenlamont 0 52 05-09-2018 03:15 AM
Last Post: larsenlamont
  Help Recovering Raid 6 Partition MarvinR1935 0 50 04-18-2018 08:29 AM
Last Post: MarvinR1935
  recover RAID MarvinR1935 0 53 01-30-2018 08:40 AM
Last Post: MarvinR1935

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018