Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
No display on normal boot

I running Suse 11.3 on Dell T5400 with Quadro FX 570. When I normal boot into Suse, the monitor show *no signal *expert running failsafe. I running...
01-05-2011, 05:54 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Out of space on /boot Susan 2 861 07-10-2018 09:51 PM
Last Post: Meeniwo9471
  OpenSUSE and Ubuntu dual boot Susan 0 1,554 01-31-2011 10:52 AM
Last Post: Susan
  privileges depending on boot method Susan 0 661 01-30-2011 04:52 PM
Last Post: Susan
  Cannot boot into openSUSE11.3 - permission problem or filesystem corruption Susan 0 857 01-29-2011 09:15 PM
Last Post: Susan
  How to bring Opensuse boot option back Susan 0 825 01-29-2011 09:15 PM
Last Post: Susan
  "5316 of 13311 users support the Guiding Principles." It is normal ? Susan 0 487 01-29-2011 03:03 PM
Last Post: Susan
  Dual Boot Windows με Linux Susan 0 713 01-29-2011 11:43 AM
Last Post: Susan
  Automatically Run Script on Boot at Runlevel 3 Susan 0 562 01-29-2011 08:41 AM
Last Post: Susan
  kde not automatic start on boot (Opensuse 11.3) Susan 0 783 01-29-2011 05:31 AM
Last Post: Susan
  Cannot boot M6 in system that already has 11.3 and other OS's Susan 0 546 01-29-2011 05:31 AM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018