Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
Apache not starting on runlevel

Apache is set to start on runlevel 2, 3 and 5, just like MySQL. For some obscure reason this always fails. I tried resetting the runlevels, but this...
01-05-2011, 05:54 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Automatically Run Script on Boot at Runlevel 3 Susan 0 614 01-29-2011 08:41 AM
Last Post: Susan
  YaST2 runlevel editor hangs at "28%" on "ag_initscripts" in openSuSE 11.3... Susan 0 458 01-19-2011 01:57 AM
Last Post: Susan
  Suse 11.3 Server slow Network throw-put until starting web browser on the server Susan 0 334 01-09-2011 06:29 AM
Last Post: Susan
  11.3 Apache PHP Repo missing. Susan 0 322 01-08-2011 02:34 AM
Last Post: Susan
  LNVHW - Load NVIDIA (driver the) Hard Way from runlevel 3 Susan 0 328 12-24-2010 12:40 AM
Last Post: Susan
  M4 in Vbox KDE not starting. Susan 0 240 12-14-2010 10:31 AM
Last Post: Susan
  Gnome Panel not starting Susan 0 294 12-08-2010 09:22 PM
Last Post: Susan
  Starting Over - Fresh Install Via Live USB Susan 0 259 11-27-2010 07:46 AM
Last Post: Susan
  Throttling Bandwidth on Apache Susan 0 264 11-25-2010 01:04 PM
Last Post: Susan
  XBitHack for Server Side Includes in Apache 2.2 on 64-bit openSuse 11.3--can't Susan 0 273 11-23-2010 03:16 AM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2019