Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
Hypervisor: libvirtd not running

i'm having some issues trying to get the oSUSE 11.3 x64 hypervisor working, these are the errors im getting when i've opened the virtual machine...
01-04-2011, 04:29 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  OpenSUSE 11.3 often freezes when FireFox is running Susan 0 490 01-21-2011 05:23 AM
Last Post: Susan
  Grub Error 18: Unknown File System (Running from External Hard Drive) Susan 0 446 01-11-2011 03:49 PM
Last Post: Susan
  Xen Hypervisor Blank Screen Susan 0 300 01-03-2011 06:51 PM
Last Post: Susan
  running on line update after 11.3 install loses suse boot option on dual boot system Susan 0 336 01-02-2011 06:56 AM
Last Post: Susan
  Running out of disc space, help! Susan 0 230 12-29-2010 06:38 PM
Last Post: Susan
  programs not running under another console... Susan 0 221 12-19-2010 08:47 AM
Last Post: Susan
  Hypervisor and existing win7 Susan 0 239 12-01-2010 10:26 AM
Last Post: Susan
  Running KVM with hugepages support Susan 0 290 11-19-2010 10:26 PM
Last Post: Susan
  Modifying a live boot root partition while running (B) Susan 0 259 11-18-2010 01:03 AM
Last Post: Susan
  Modifying a live boot root partition while running Susan 0 309 11-17-2010 02:02 PM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018