Forums Search Login Register
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
[ubuntu] Sound not working

I have both Windows 7 and Ubuntu installed on my laptop. Since the last few days my sound in Ubuntu is not at all functioning when it works just alright on windows. Can anyone help me here :confused:
11-14-2010, 03:24 AM
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Broadcam wireless BCM43142 stipped working after a recent update ljackilawrhhhek 0 8 03-05-2018 03:50 AM
Last Post: ljackilawrhhhek
  Wireless Adapter not working any help? meveliafritzm 0 14 02-18-2018 08:42 PM
Last Post: meveliafritzm
  Volume Control Not Working qkathlinewillish 0 12 02-16-2018 11:25 PM
Last Post: qkathlinewillish
  [ubuntu] ClamTK menu not working armani5596 0 13 02-10-2018 09:39 AM
Last Post: armani5596
  [ubuntu] Samba server not working after update rstefaniacoxa 1 437 02-07-2018 10:03 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Audio is not working ureddgriffithx 0 15 01-16-2018 11:40 PM
Last Post: ureddgriffithx
  [SOLVED] 970A-DS3P Gigabyte USB Ports Not Working AlecH1969 0 23 01-07-2018 09:36 PM
Last Post: AlecH1969
  [SOLVED] How to get 4od working in Ubuntu and Xubuntu gandalou1 1 248 01-05-2018 10:11 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Wireless connected but pages not loading, was previously working lkeridunuuue 1 182 01-05-2018 09:13 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] TP-Link Archer T4U V1 Suddenly Not Working dwiltonmorrisonl 0 39 12-10-2017 09:16 PM
Last Post: dwiltonmorrisonl

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018