Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] hardware not working after installing ubuntu 10.10 using wubi

mouse and keyboard are not working after i installed ubuntu 10.10 using wubi..
12-28-2010, 12:23 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [kubuntu] Installing 18.04 LTS on Mid 2010 Macbook Pro Core duo 2 oharrisonholmesh 0 2 07-15-2018 11:40 PM
Last Post: oharrisonholmesh
  [SOLVED] DWA-125 rev.A wireless dongle not working FrancheskaF 0 9 07-11-2018 11:05 AM
Last Post: FrancheskaF
  Wifi not working on HP 15 BS180TX AshelyP1955 0 14 07-05-2018 03:52 AM
Last Post: AshelyP1955
  dns resolution no longer working larsenlamont 0 14 07-04-2018 09:42 PM
Last Post: larsenlamont
  [ubuntu] Installing IRCU & GNUWorld on any linux platform zportermarquerrr 3 202 07-03-2018 03:21 AM
Last Post: Monday12
  [64 bit] Problems installing TV-Card with SAA7162-Chip JerrieKasica 2 355 07-03-2018 03:03 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Installing MXIE MarvinR1935 1 374 06-29-2018 04:41 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] installing kobo-desktop on 64bit system fails kalundo38 2 462 06-29-2018 04:32 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Error Installing QtSPIM DesiraeH1999 1 345 06-29-2018 04:19 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Sony Vaio VGN-FE21M webcam (VGP-VCC1) not working in 12.04 jeglin 1 504 06-29-2018 04:18 AM
Last Post: Monday12

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018