Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] ALSA problems with PulseAudio and Sound Preferences

Okay, been a long time since being here, but now I've got an 800 pound gorilla in the room.

http://www.kwikpiks.com/files/129/sound1.png
http://www.kwikpiks.com/files/129/Screenshot-2.png
http://www.kwikpiks.com/files/129/Screenshot-3.png

That's the essence of my problem. It sees the...
12-28-2010, 12:23 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No sound on Lubuntu 17.10 on Chromebook benitooshiro 0 8 04-12-2018 02:39 AM
Last Post: benitooshiro
  [ubuntu] Ubuntu 14.04.5 LTS + Asus Vivobook S S510U Wifi Problems blesleystanleyz 1 30 04-03-2018 11:47 PM
Last Post: ylq
  Error: Unable to correct problems, you have held broken packages oharrisonholmesh 1 35 04-03-2018 10:40 PM
Last Post: ylq
  Sound stopped working Trogdor 0 20 03-20-2018 10:05 PM
Last Post: Trogdor
  Ordering cycle problems kalundo38 0 30 01-31-2018 01:20 PM
Last Post: kalundo38
  [ubuntu] Problems joining Active Directory (DNS update failed) jaecherio49 1 417 01-05-2018 09:56 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Pulseaudio over network problems gandalou1 1 220 01-05-2018 09:36 PM
Last Post: Monday12
  Problems writing IPv6 rules for ip6tables ljackilawrhhhek 0 33 01-04-2018 05:07 AM
Last Post: ljackilawrhhhek
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 280 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 281 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018