Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Updates broke video

After a bunch of updates today on two computers, which included (for media) xvidcore-1.2.2-1.fc14.i686
rhythmbox-0.13.2-1.fc14.i686

None of my media players except VLC and Gnome Mplayer will play video. They all still play audio files and Xine will play video but without the audio. Anyone else...
12-27-2010, 04:22 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fedors 14 64bit - Lost network connection after updates John 0 792 01-30-2011 04:52 PM
Last Post: John
  Video Card Installation John 0 882 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: John
  Not getting all available updates? John 0 338 01-27-2011 06:57 AM
Last Post: John
  [SOLVED] Fedora 14: How to catch updates of my fedora in order to install them later offline John 0 422 01-24-2011 07:19 PM
Last Post: John
  "choppy" H.264 / AVC video playback in totem John 0 479 01-23-2011 01:29 PM
Last Post: John
  Installed latest updates, problem with HTTPD John 0 388 01-20-2011 09:30 PM
Last Post: John
  video playback John 0 312 01-19-2011 06:44 PM
Last Post: John
  FC12 -> FC14 broke winbind John 0 254 01-19-2011 06:44 PM
Last Post: John
  Video settings John 0 405 01-18-2011 12:02 PM
Last Post: John
  video card advice please John 0 336 01-16-2011 11:01 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018