Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Bizarre Network Performance Issue

I've got a perplexing issue.

I am running Fedora Core 14 now, but was running 12 prior to that, and the problem existed in both: the NETWORK performance STINKS.

When I do a Speed Test (speed test dot net) I can't get better than 10 meg per second either direction.

When I do a Speed Test...
12-27-2010, 12:25 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  .Donald was not pleased with his performance in the Rams' opene panxing18 0 9 02-11-2019 03:25 AM
Last Post: panxing18
  Internet Browsing Issue John 0 721 01-30-2011 11:28 PM
Last Post: John
  Fedors 14 64bit - Lost network connection after updates John 0 858 01-30-2011 04:52 PM
Last Post: John
  Setting up a dhcp server for IPv6 network John 0 691 01-30-2011 01:35 PM
Last Post: John
  Network printing on Oki C5200, dosen't work - Fedora 14 64-bit - No printouts John 0 764 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: John
  Fedora weekly News Issue 260 John 0 542 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: John
  Kickstart Network Problem John 0 709 01-28-2011 12:02 PM
Last Post: John
  Network configuration in VirtualBox. John 0 453 01-27-2011 08:01 PM
Last Post: John
  Issue with alsamixer on laptop John 0 542 01-27-2011 02:52 AM
Last Post: John
  Samba public share issue John 0 535 01-26-2011 08:25 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2019