Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Susan
 
1
Problems with sound in lmms

Hello, I can produce sounds in many applications like banshee, etc. The problem I have is with lmms. It doesn't sound at all. I get the error:
...
12-25-2010, 07:53 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  USB SOUND DEVICE HELP: (Tascam US122 MKII) Susan 0 654 01-29-2011 09:15 PM
Last Post: Susan
  Sound out of sub only? Susan 0 473 01-29-2011 05:31 AM
Last Post: Susan
  Asus eeePC 1015PEM - Sound Problem Susan 0 887 01-28-2011 11:32 PM
Last Post: Susan
  Problems with nvidia modules with 4GB RAM Susan 0 451 01-28-2011 04:14 PM
Last Post: Susan
  Problems with internet-disconnections detecting. Susan 0 578 01-26-2011 10:57 AM
Last Post: Susan
  Problems with internet-disconnections detecting. Susan 0 470 01-26-2011 07:32 AM
Last Post: Susan
  Snes9X problems Susan 0 363 01-25-2011 07:41 PM
Last Post: Susan
  Flash, Foobar and Pulseaudio: sound not working. Susan 0 545 01-25-2011 04:38 PM
Last Post: Susan
  Embedded image viewing problems in Konqueror Susan 0 460 01-24-2011 12:02 PM
Last Post: Susan
  Problems with wireless connection OpenSUSE 11.3 Susan 0 443 01-23-2011 03:07 AM
Last Post: Susan

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018