Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] problem using the internet with a router

Hi,

I have been accessing the internet via a direct connection to my PC. However, I just bought a router (DLink WBR-1310) to also be able to access the internet wireless with my laptop. I had a few problems setting it up, but finally got it working. The next morning I was happy to listen to...
11-11-2010, 09:03 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Openshot problem Bakker 0 90 11-25-2016 07:06 AM
Last Post: Bakker
  [ubuntu] Problem getting brother MFC printer scanner to work (Yakkety 16.10) Gerhard1 0 151 11-15-2016 02:21 PM
Last Post: Gerhard1
  16.04.1 in VB - Internet but no packet injection available ggiselamcgrrhe 0 72 10-23-2016 07:54 AM
Last Post: ggiselamcgrrhe
  ubuntu 16.04 + Radeon + displaylink problem blesleystanleyz 0 124 10-07-2016 03:02 AM
Last Post: blesleystanleyz
  [ubuntu] Squid3 setup , no internet Gerhard1 0 116 09-05-2016 02:14 PM
Last Post: Gerhard1
  Problem to test last Openshot 2.1.0 AppImage. tintan253 0 136 08-31-2016 05:32 AM
Last Post: tintan253
  problem mounting USB drive on Linux Mint 18 from terminal blesleystanleyz 0 137 08-27-2016 04:07 PM
Last Post: blesleystanleyz
  [ubuntu] Problem with Samba users Chrome Dome 0 125 08-24-2016 04:02 AM
Last Post: Chrome Dome
  [edubuntu] WIfi shows connected on ubuntu but disconnected on router. armani5596 0 128 08-21-2016 04:38 AM
Last Post: armani5596
  [ubuntu] Mount problem - wrong parameter i fstab gmelissaleachr 0 184 06-10-2016 09:37 AM
Last Post: gmelissaleachr

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017