Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] No sound problem

Hi. I have an old Asus P4SGX-MX with a builtin SoundMax Digital Audio System. I have recently installed Ubuntu 10.10. The audio has never worked with linux (previously used several versions of Fedora). I have unmuted everything in alsamixer. No sound. I have tried to work through the...
11-09-2010, 05:53 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Linksys WUSB54GSC v2 Problem jeglin 1 207 08-08-2018 09:46 AM
Last Post: Monday12
  [xubuntu] Problem with va-api in Parole justinbray9 1 348 08-08-2018 09:23 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Problem Installing Axigen on 10.04 LTS ljackilawrhhhek 2 262 08-08-2018 09:05 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Snort & BASE problem tamenera91 3 449 08-08-2018 08:40 AM
Last Post: Monday12
  Crackling and popping sound in headphones, Ubuntu 18.04 Mac Tramp 0 5 08-08-2018 06:44 AM
Last Post: Mac Tramp
  [ubuntu] Deja-dup problem jaecherio49 0 10 08-03-2018 06:40 AM
Last Post: jaecherio49
  [ubuntu] nvidia problem Dogg the Booty Hunter 0 14 07-27-2018 04:00 PM
Last Post: Dogg the Booty Hunter
  [kubuntu] No sound after reboot dwilliemaemorsea 0 11 07-26-2018 10:36 PM
Last Post: dwilliemaemorsea
  [xubuntu] Login loop problem + can't launch command line at login SachaL1999 0 16 07-24-2018 10:19 PM
Last Post: SachaL1999
  [server] Problem running startup script - CrushFTP iclarindaboltona 0 15 07-17-2018 04:50 PM
Last Post: iclarindaboltona

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018