Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[lubuntu] No sound with k9copy

G'Day,

I have made the jump to Ubuntu, I have installed 10.10 on a Dell Precision 360, I have sound on VLC player, internet radio, but when I want to preview in K9copy I see the Video but hear no sound.

This may also be the issue with dvdshrink under wine, which loops fo about second or 2
...
11-07-2010, 07:39 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 173 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 168 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  [all variants] USB Sound, specifically Topping VX2 DAC / TriPath amp kalundo38 0 101 11-08-2016 04:44 PM
Last Post: kalundo38
  [lubuntu] No option to export to MP3 in Audacity 2.12 DonJuan 0 125 10-28-2016 08:49 AM
Last Post: DonJuan
  [ubuntu] sound works in Chrome (YouTube) but not in Audacity, Skype and others larsenlamont 0 103 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: larsenlamont
  Lubuntu 16.04.1: Constant crackling / popping sound ftishabergers 0 130 10-04-2016 01:00 PM
Last Post: ftishabergers
  Sound trouble KevynB1947 0 84 10-01-2016 01:13 PM
Last Post: KevynB1947
  [ubuntu_mate] Crackling sound whenever activating the sound lodiliagloverj 0 89 09-27-2016 07:37 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [lubuntu] Lubuntu 14.04.5 don't want to start itsmeamandaneode 0 129 09-27-2016 04:21 AM
Last Post: itsmeamandaneode
  [lubuntu] No audio after installing 16.04. File bug report? jamescraig 0 150 09-16-2016 11:01 AM
Last Post: jamescraig

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017