Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[xubuntu] Drivers not working in Xubuntu 10.10

Hello, the drivers aren't working in Xubuntu 10.10 on my Compaq Presario CQ-60 Notebook Laptop

I installed Xubuntu this morning without an internet connection, all I can pretty much do is boot into the OS, I have no sound, no wireless, no drivers are working at all in Xubuntu 10.10

Help
11-06-2010, 01:15 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 110 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  apache access_compat not working DonJuan 0 183 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: DonJuan
  [ubuntu] Pepper Flash not Working in Firefox MarkC1942 0 91 11-28-2016 12:28 PM
Last Post: MarkC1942
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 115 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  Roving Icons XFCE XUbuntu 16.04 & 14.04 yterrencefinleya 0 94 11-26-2016 11:26 AM
Last Post: yterrencefinleya
  [xubuntu] reload larsenlamont 0 87 11-26-2016 11:26 AM
Last Post: larsenlamont
  [xubuntu] Weird message after updating apt database & not receiving automatic updates ljackilawrhhhek 0 82 11-26-2016 05:39 AM
Last Post: ljackilawrhhhek
  Output working but no input through Scarlett 6i6 in either Pulseaudio or Jack ureddgriffithx 0 96 11-15-2016 02:21 PM
Last Post: ureddgriffithx
  [xubuntu] I can print only test page jeglin 0 69 11-13-2016 03:14 PM
Last Post: jeglin
  [xubuntu] Camera crashes in Xubuntu 16.10 lailacoleman7 0 64 11-11-2016 07:25 PM
Last Post: lailacoleman7

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017