Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] Ubuntu server after install has no video

Greetings,

Problem:
When it boots up, there is no video.

Sequence of events:
1. Install ubuntu server 10.04 from cd iso.
2. finish installation, no problems detected.
3. reboot and no video from Ubuntu. I do get video from the motherboard splash etc.
4. Press shift and e, added...
11-06-2010, 01:15 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Port is opened and closed at the same time, Mongo server ftishabergers 0 5 01-10-2018 06:56 AM
Last Post: ftishabergers
  [ubuntu] Web server infected? candremcmillanz 1 269 01-05-2018 10:08 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] MakerScanner help with install eranfields77 1 114 01-05-2018 10:00 PM
Last Post: Monday12
  PDFs with Video give "A 3D data parsing error has occurred" PatrickSan1980 1 184 01-05-2018 09:49 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] "mandb" problem w/server 12.04 joaltun85 1 170 01-05-2018 09:40 PM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] file server and rsync csharolynvargasww 1 108 01-05-2018 09:01 PM
Last Post: Monday12
  OpenVPN client and server in VirtualBox dwiltonmorrisonl 0 9 01-04-2018 02:23 AM
Last Post: dwiltonmorrisonl
  [server] Random Lan Behaviour wemersonhendersrong 0 7 01-04-2018 02:23 AM
Last Post: wemersonhendersrong
  [ubuntu] Please recommend a good cheap computer that is easy to install ubuntu on. meloygoodwinq 0 14 12-18-2017 02:34 PM
Last Post: meloygoodwinq
  Clean install of 16.04LTS stuck at "installing grub2" oharrisonholmesh 0 17 12-18-2017 08:22 AM
Last Post: oharrisonholmesh

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018