Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] vsftp stopped showing "mount --bind" files

I'm running an Ubuntu 10.10 on my computer with vsftp. I have a root directory for the FTP where I have a few directories into wish I bind different folders from my computer with "mount --bind". This has worked well for a long time, but since a few days back ( possibly since i upgraded to 10.10 )...
11-04-2010, 05:26 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DNS bind issue oharrisonholmesh 0 95 10-05-2016 04:28 AM
Last Post: oharrisonholmesh
  Kernel panic (?) Unable to mount root fs on unknown-block(0,0) MarisaLla 0 152 09-05-2016 07:01 AM
Last Post: MarisaLla
  lost files using sshfs Hoppytramp 0 106 08-31-2016 07:29 AM
Last Post: Hoppytramp
  [xubuntu] lightdm gtk greeter stopped displaying background image sjaimefrederickv 0 137 08-23-2016 10:34 PM
Last Post: sjaimefrederickv
  [lubuntu] Cant mount external HDD Wilma 0 166 08-13-2016 05:50 AM
Last Post: Wilma
  [ubuntu] Mount problem - wrong parameter i fstab gmelissaleachr 0 200 06-10-2016 09:37 AM
Last Post: gmelissaleachr
  X11VNC showing wrong characters when typing. MarisaLla 0 150 03-06-2016 01:47 AM
Last Post: MarisaLla
  Audio stopped working iclarindaboltona 0 128 03-04-2016 01:42 PM
Last Post: iclarindaboltona
  WIFI Stopped working after Updates AlecH1969 0 361 09-08-2014 10:40 AM
Last Post: AlecH1969
  [ubuntu] OpenLDAP + Apache: Anonymous bind can't find user Hoppytramp 0 407 02-22-2014 12:58 AM
Last Post: Hoppytramp

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017