Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,354
Trophies:
1
Running kubuntu 20. My hearing aids are Phonak an dpair and work perfectly with my Android phone.

From my command prompt
apropos bluetooth

blueman-applet (1) - a tray applet for managing bluetooth
blueman-assistant (1) - application for configuring and pairing bluetooth devices
blueman-manager (1) - bluetooth device manager
blueman-sendto (1) - application for sending files to bluetooth devices
blueman-services (1) - Configure local bluetooth services
bluetoothctl (1) - interactive bluetooth control tool
bluetoothd (8) - Bluetooth daemon
btmon (1) - Bluetooth monitor
ciptool (1) - Bluetooth Common ISDN Access Profile (CIP)
gatttool (1) - tool for Bluetooth Low Energy device
hciconfig (1) - configure Bluetooth devices
hcitool (1) - configure Bluetooth connections
hex2hcd (1) - Broadcom Bluetooth firmware converter
hid2hci (1) - Bluetooth HID to HCI mode switching utility
mpris-proxy (1) - Bluetooth mpris-proxy

Trying to watch a youtube video and it is choppy

Thanks for any ideas to get this resolved
07-22-2021, 12:57 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Audio problems causing parts of songs to not play basementlivinguk 0 9 07-29-2021 10:35 PM
Last Post: basementlivinguk
  Bluetooth: hci0: command 0x1003 tx timeout while using hciattach on ubuntu 20.04 meloygoodwinq 0 4 07-23-2021 05:04 PM
Last Post: meloygoodwinq
  Logitech M535 Bluetooth Mouse Not Working candremcmillanz 0 5 07-22-2021 12:57 PM
Last Post: candremcmillanz
  [ubuntu] Firefox-related audio glitches when plugging in and unplugging audio devices and 0 10 07-21-2021 05:57 PM
Last Post: and
  Bluetooth not detecting headphones orileekidd 0 8 07-10-2021 04:56 PM
Last Post: orileekidd
  [lubuntu] 20.04 bluetooth headset mic not working in OBS (or at all) ebrainpecks 0 18 07-01-2021 01:02 PM
Last Post: ebrainpecks
  [ubuntu] How do I set a default audio output when using a KVM swtich? ebrainpecks 0 23 06-29-2021 12:32 AM
Last Post: ebrainpecks
  No Bluetooth on Raspberry Pi vbasilshawh 0 18 06-29-2021 12:32 AM
Last Post: vbasilshawh
  [ubuntu] Audio connector problem thorhelicalremedial 0 16 06-22-2021 02:53 PM
Last Post: thorhelicalremedial
  [ubuntu] No audio on Ubuntu 20.04.2 LTS justinbray9 0 27 06-10-2021 10:08 PM
Last Post: justinbray9

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2021