Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,319
Trophies:
1
I'm trying to stream audio from my desktop to a raspberry pi over my LAN wifi using pulseaudio. The only thing that has worked at all is to use the paprefs on the server, and select multicast RTP, which then I can select on the PI under playback devices. However, the audio only comes through in bursts, like every couple of seconds or so, I get a blast of staticy sound that, after a few minutes, I start to recognize is indeed the music that I have playing on the server. Any suggestions as to why it's not playing smoothly? I have tried streaming to both a PI 3 and a Pi Zero W, and I get the same result both times, so I think the problem is probably with the server setup?
04-01-2021, 03:03 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ubuntu 20.04: Dummy Output, No audio sound danastacrrzynnt 0 19 04-16-2021 06:29 AM
Last Post: danastacrrzynnt
  FIXED - NUC dummy audio output problem lkeridunuuue 0 16 04-16-2021 06:29 AM
Last Post: lkeridunuuue
  [ubuntu] increasing audio distortion KevynB1947 0 42 03-27-2021 12:13 AM
Last Post: KevynB1947
  [SOLVED] Passthrough audio doesn't work unless pavucontrol is open ureddgriffithx 0 16 02-22-2021 10:05 AM
Last Post: ureddgriffithx
  silence internet audio when recording through DAW (Bitwig) uleilarosariog 0 31 02-22-2021 08:28 AM
Last Post: uleilarosariog
  Pulseaudio says everything's working yet I can't hear audio out of front panel jack DesiraeH1999 0 30 01-28-2021 08:50 AM
Last Post: DesiraeH1999
  How is HDMI audio output detected? linlynn80 0 53 01-12-2021 01:55 PM
Last Post: linlynn80
  Pulse-audio (or maybe Alsa behind it) pitch shifts when opening apps or streams ftishabergers 0 38 01-02-2021 10:36 AM
Last Post: ftishabergers
  [kubuntu] QTWebEngineProcess (Chromium) plays randomly audio I watched some time ago manastassian 0 60 12-11-2020 08:25 AM
Last Post: manastassian
  [lubuntu] Changing audio output device ureddgriffithx 0 65 11-30-2020 04:26 PM
Last Post: ureddgriffithx

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2021