Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] sound gone...again

I changed my sound settings from simultaneous output to USB speakers and internal audio, to just USB speakers and when I next booted I had no sound, after an hour of fiddling I managed to get sound back, but every time I login I have the same problem-ie no sound. I didnt actually do anything to get...
11-29-2010, 10:38 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 204 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 211 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  [all variants] USB Sound, specifically Topping VX2 DAC / TriPath amp kalundo38 0 128 11-08-2016 04:44 PM
Last Post: kalundo38
  [ubuntu] sound works in Chrome (YouTube) but not in Audacity, Skype and others larsenlamont 0 131 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: larsenlamont
  Lubuntu 16.04.1: Constant crackling / popping sound ftishabergers 0 163 10-04-2016 01:00 PM
Last Post: ftishabergers
  Sound trouble KevynB1947 0 104 10-01-2016 01:13 PM
Last Post: KevynB1947
  [ubuntu_mate] Crackling sound whenever activating the sound lodiliagloverj 0 103 09-27-2016 07:37 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [ubuntu] Sound not working properly in Ubuntu 14.04.5 LTS rstefaniacoxa 0 213 09-08-2016 03:22 PM
Last Post: rstefaniacoxa
  [ubuntu] Sound Card being disconnected/reconnected constantly jamescraig 0 270 05-03-2016 01:24 PM
Last Post: jamescraig
  [ubuntu] Ub 14.04 what's a good sound card? Fganly216 0 158 02-18-2016 06:04 PM
Last Post: Fganly216

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017