Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Problems playing *some ".mov" file types in MPlayer

Greetigngs everyone,

I have a problem playing *some ".mov" file types.
I included the file in the attachment if you want to check it out.

If I play the file using the following command *mplayer 1902.mov*
A window pops up, audio starts playing but with a "black" video.

<!--START vBET NOT...
11-27-2010, 07:46 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Sound problems with 64-bit Adobe Flash Player... John 0 642 01-31-2011 02:10 PM
Last Post: John
  Unable to compile .cpp file. John 0 528 01-31-2011 02:10 PM
Last Post: John
  Problems with root privileges using su John 0 552 01-31-2011 07:45 AM
Last Post: John
  mounting other file systems takes a while! John 0 601 01-30-2011 11:28 PM
Last Post: John
  lsof: WARNING: can't stat() fuse.gvfs-fuse-daemon file system /home/....../.gvfs John 0 1,249 01-30-2011 01:35 PM
Last Post: John
  GUI root login or root file manager John 0 462 01-30-2011 03:06 AM
Last Post: John
  Partitioning problems and Evolution e-mail backup John 0 406 01-29-2011 06:10 PM
Last Post: John
  post yum upgrade dependency problems. John 0 512 01-28-2011 07:23 PM
Last Post: John
  Lots of evolution calendar problems John 0 451 01-28-2011 02:12 AM
Last Post: John
  Problem viewing file path in nautilus search result2 John 0 404 01-27-2011 01:30 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018