Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] 9.10 ALC 883/887 no sound

I made this thread after reading the **Comprehensive Sound Problem Solutions Guide.

I'll start out saying i'm running the G31M-ES2L mobo REV. 2.6 i believe

http://www.gigabyte.com/products/product...prehensive Sound Problem Solutions Guide85#ov
...
11-01-2010, 08:31 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] No sound whatsoever, all hdmi unplugged tintan253 0 173 12-13-2016 06:33 AM
Last Post: tintan253
  [ubuntu] Sound not working (Ubuntu 16.04 on Asus Zenbook UX390U) PaulMallow 0 170 11-28-2016 01:10 AM
Last Post: PaulMallow
  [all variants] USB Sound, specifically Topping VX2 DAC / TriPath amp kalundo38 0 101 11-08-2016 04:44 PM
Last Post: kalundo38
  [ubuntu] sound works in Chrome (YouTube) but not in Audacity, Skype and others larsenlamont 0 104 10-21-2016 02:05 AM
Last Post: larsenlamont
  Lubuntu 16.04.1: Constant crackling / popping sound ftishabergers 0 133 10-04-2016 01:00 PM
Last Post: ftishabergers
  Sound trouble KevynB1947 0 86 10-01-2016 01:13 PM
Last Post: KevynB1947
  [ubuntu_mate] Crackling sound whenever activating the sound lodiliagloverj 0 90 09-27-2016 07:37 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [ubuntu] Sound not working properly in Ubuntu 14.04.5 LTS rstefaniacoxa 0 184 09-08-2016 03:22 PM
Last Post: rstefaniacoxa
  [ubuntu] Sound Card being disconnected/reconnected constantly jamescraig 0 254 05-03-2016 01:24 PM
Last Post: jamescraig
  [ubuntu] Ub 14.04 what's a good sound card? Fganly216 0 141 02-18-2016 06:04 PM
Last Post: Fganly216

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2017