Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 34
Trophies:
1
Aankleden voor een bruiloft is leuk en leuk totdat het op de schoenen aankomt. Of je nu de Ballkleider Lang bruid, het bruidsmeisje of een gast bent, de schoenen die je besluit te dragen, zijn niet alleen essentieel voor je complete look, maar ook voor je comfort. Bruiloften zijn zo'n leuk evenement om bij te wonen, maar wat de sfeer echt doodt, zijn een paar ongemakkelijke hakken. Vergeet uw voeten een keer en geniet van dit speciale feest! Onze bloggers bij Knowles Hospitality weten precies wat je zoekt in een paar comfortabele trouwschoenen en hebben een lijst samengesteld met de leukste en meest comfortabele hakken aller tijden.

Als je vastbesloten bent tegen hakken en liever kiest voor comfort, dan zijn flats en kittenhielen iets voor jou. We snappen het, hakken kunnen soms super ongemakkelijk en ronduit pijnlijk zijn, dus waarom zou je ze niet vergeten? Ballerina's hebben tegenwoordig een lange weg afgelegd. We houden van een Bruiloft Schoenen bedazzled of gehaakte flat voor een bruiloft die perfect past bij een clutch en accessoires. Ze komen in alle kleuren onder de zon voor, waardoor ze voor iedereen gemakkelijk te vinden zijn! Een lage kittenhak beantwoordt al onze gebeden als het gaat om comfortabel schoeisel en niet te vergeten, ze zijn helemaal terug in stijl. Kitten-hakken zijn net zo veelzijdig als gewone hakken: open tenen, strappy en net zo gedetailleerd. Het is moeilijk om een ??winkel binnen te gaan en tegenwoordig geen kittenhakken te vinden, dus waarom zou je niet op de trend springen voor de volgende bruiloft die je bijwoont?

Slechts ZEVEN slaapt uit de buurt van Kerstmis !!! Ben je klaar met winkelen voor iedereen op je lijst ?? ?? De strijd kan echt zijn, dus we hopen dat je op zijn minst dichtbij bent! Maar wat nog belangrijker is, is de tijd die we doorbrengen met vrienden en familie, en we kijken ook ZO uit naar quality time met dierbaren! Dat betekent de komende weken onregelmatige openingstijden in onze winkels. Onze winkels zijn allemaal gesloten op 24, 25 december en 1 januari. ??Op oudejaarsavond, 31 december, zijn we alleen open voor afspraken.

Als je van plan bent om de week na Kerstmis te winkelen, laten we je een klein geheimpje vertellen. ?? De week tussen Kerstmis ?? en Nieuwjaar ? is een van onze drukste weken van het jaar! Gek toch ?! Dat gezegd hebbende, raden we u ten zeerste aan om nu uw afspraak te boeken, en we kunnen een kamer voor u reserveren (klik op de knop hierboven of hieronder)! U kunt ons natuurlijk ook bellen; bezoek onze locatiepagina voor de contactgegevens van elke winkel. Ik kan niet wachten om bij jou te winkelen!

We betaalden ons respect en verlieten de stiletto's en platforms in 2019 en vonden een nieuwe liefde voor 2020: blokhakken. Blokhakken nemen de angst weg om op een superdunne hak te lopen en hebben ons het vertrouwen gegeven om comfortabeler, minder wiebelig schoeisel op en naast het gangpad te schommelen. Bruiden, bezit uw gangpad op uw stalpoot naar het altaar en scheur later de dansvloer op zonder halverwege de nacht uw schoenen uit te doen. Een bruid noch haar gasten zouden op zo'n spectaculaire trouwdag met pijnlijke schoenen moeten omgaan. Wat we het leukst vinden aan blokhakken, is dat ze zowel naar boven als naar beneden kunnen worden gekleed. Afhankelijk van wat voor soort details ze hebben, zoals de hardware Long Evening Dresses en materialen, zorgen ze meestal voor geweldige dagelijkse comfortabele schoenen voor overdag en 's nachts.

Enkele van de meest ongemakkelijke onderdelen van een nieuw paar hakken zijn de bandjes. Er gaat niets boven een nieuwe hielband die tijdens een huwelijksceremonie in je enkel steekt. Daarom houden we van onze nette schoenen met linten in plaats van riemen. Linten zorgen voor een leuke look zonder alle pijn. Wikkel je lintbandjes om je enkel en maak het af met een strik voor de meest schattige look. Het is een manier om een ??subtiele jurk op te fleuren als bruiloftsgast en een eigenzinnige optie voor de bruid vol verrassingen. Vergeet het inbreken van een paar onaangename hakken en gebruik in plaats daarvan linten voor comfort.
10-16-2020, 02:32 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Spezialsammlungen beschr?nkt sind. Ich h yaya2017 0 106 04-15-2018 10:02 PM
Last Post: yaya2017
  it einer soliden Starst?rke. Sie sind alle gro?artig, spie yaya2017 0 103 01-09-2018 09:55 PM
Last Post: yaya2017
  Damenschuhe sind yaya2017 0 171 09-26-2017 10:09 PM
Last Post: yaya2017
  [all variants] Welche Distro, UI, Programme, Einstellungen, ist/sind die richtige/n für mich? kyleStyle 0 266 11-10-2011 01:12 PM
Last Post: kyleStyle

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020