Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 34
Trophies:
1
Als je je speciale dag zonder echte schade hebt doorstaan, heb je geluk. De kans is echter groot dat de jurk na de receptie niet direct naar de schoonmaker gaat. Volg deze must-do's om het in de tussentijd veilig te houden:

Gebruik een kledingzak. Je jurk in plastic wikkelen houdt vocht vast, wat schimmel en meeldauw betekent, en plastic geeft ook dampen af ??die je jurk geel kunnen maken. Bewaar uw trouwjurk in de juiste kledingzak, uit de buurt van licht.
Leg het plat (of hang het goed op). Idealiter bewaart uw bruidswinkel uw jurk voor u, maar zo niet, leg hem dan zo plat mogelijk. Als je je jurk toch moet ophangen, hang hem dan aan de lussen aan de binnenkant (nooit de schouderbanden) om uitrekken en doorzakken bij de naden te voorkomen. Elke jurk is specifiek, dus vraag aan de specialisten van uw boetiek hoe deze na de bruiloft bewaard moet worden.
Laat het schoonmaken over aan de experts. Dit is een lastig proces. Een verkeerde beweging kan de vlek doen verharden en het erger maken. Onthoud dat de beste manier van handelen soms is om de plek te verlaten totdat deze professioneel kan worden behandeld.
Trouwjurk hack: In de korte tijd voordat u schoonmaakprofessionals kunt raadplegen, bedek uw jurk met witte katoenen lakens. Dit zal het redden van stof, licht en andere vervelende roofdieren.

Jessica Lehry Bishop van The Budget Savvy Bride zegt dat ouders of een bruidsmeisje er idealiter voor kunnen zorgen dat het wordt afgegeven of het wordt verzonden om te worden bewaard. Als dit niet het geval is, moet het schoonmaken van uw trouwjurk het eerste zijn dat u doet als u terugkeert van de huwelijksreis.

Vergeet niet om de schoonmaakdeskundigen te raadplegen.
Hoe u uw trouwjurk kunt behouden
Het kan zijn dat u overweldigd bent om te beslissen waar u uw nieuwe huwelijksgeschenken wilt neerzetten, Brautjungfernkleider Grün maar laat dit het conserveringsproces van uw trouwjurk niet vertragen. Hoewel je er misschien voor kiest om even te wachten, raden de experts aan om niet langer dan zes maanden te wachten om je jurk professioneel te laten reinigen (als het zijde is, zou je eigenlijk helemaal niet moeten wachten).

Volgens Kathy Wright van Heritage Garment Preservation zijn sommige vlekken onzichtbaar, maar kunnen ze zich na verloop van tijd ontwikkelen. Gemorste vloeistoffen van heldere dranken (alcohol of frisdrank) drogen bijvoorbeeld helder, maar zullen oxideren en bruin worden, en lichaamszweet op de voering van uw jurk kan de jurk ook verkleuren en na verloop van tijd broos worden.

De etherische en delicate ontwerpen van Jennifer Gifford zijn enkele van onze absolute favorieten. Met doorschijnende materialen, soepelvallende mouwen en Brautjungfernkleider Rosa kunstzinnige silhouetten. Als je op zoek bent naar iets unieks voor je droomjurk, dan zul je het waarschijnlijk in haar collecties vinden!

De bruiden van Brisbane zullen blij zijn te weten dat je de Jennifer Gifford-studio in Milton kunt bezoeken, of je perfecte jurk online kunt bestellen om interstate of internationaal te verzenden.

De meeste trouwjurken worden maar een keer voor een paar uur gedragen en vervolgens professioneel chemisch gereinigd en zorgvuldig in een doos opgeborgen. Dit betekent dat ze allemaal praktisch gloednieuw zijn! Het is volkomen oké om tweedehands opties te bekijken, of het nu gaat om hand-me-down erfstukken die door je grootmoeder zijn gedragen of eerdere vondsten uit speciaalzaken.

Sites zoals Stillwhite bieden prachtige geliefde trouwjurken aan, gerangschikt op bruiden, en je kunt prachtige designerjurken Lange Aftenkjoler vinden tegen gekke gereduceerde prijzen.

Waarom zou u duizenden uitgeven aan een jurk die u maar één keer draagt ??als u een designerjurk kunt huren voor slechts een fractie van de prijs? Er zijn een heleboel geweldige online en fysieke kledingverhuurwinkels, en ze zijn fantastisch in het vinden van betaalbare trouwjurken. Zowel Rent the Runway als Nova Octo zijn ongelooflijke plekken om prachtige witte jurken te huren voor je speciale dag. Dit zijn ook een geweldige manier om naar bruidsmeisjesjurken te kijken!

Iedereen doet het misschien, maar dat betekent niet dat je je aan tradities moet houden. Dus ga gerust voor die prachtige tweedelige of die mooie jumpsuit met wijde pijpen. U hoeft niet eens wit te kiezen! Dit is jouw dag, en je kunt het maken zoals je wilt - en dat geldt ook voor je trouwkleding.

Naar mijn persoonlijke mening past een romantische schaking onder een eik perfect bij een knielengte, friswitte wikkeljurk.
10-08-2020, 03:35 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  worden echter steeds Banning 0 7 10-13-2020 02:48 AM
Last Post: Banning
  de collabschoenen nog steeds onbetaalbaar yaya2017 0 92 01-03-2018 11:47 PM
Last Post: yaya2017

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020