Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,231
Trophies:
1
I'm getting an issue with Safari not displaying some websites correctly. Doesn't happen all the time but it's really frustrating when it does. I've attached a screen recording of me accessing the Macrumors website so you can see what I'm talking about. The website works fine when accessed through other browsers. Anyone have an idea why this is happening?






Video is loading or being processed.
10-04-2020, 05:29 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Safari 14, how to assign the homepage to the homepage button?! lonniedivers 0 11 10-09-2020 08:16 PM
Last Post: lonniedivers
  Weird monitor issue - mouse disappears on right side (GIF) KevynB1947 0 9 10-09-2020 08:16 PM
Last Post: KevynB1947
  "accountsd wants to use the login keychain" issue QuailC1945 0 9 10-06-2020 06:55 PM
Last Post: QuailC1945
  Email Password Issue Trogdor 0 7 09-28-2020 01:36 PM
Last Post: Trogdor
  Call with the iPhone on clickable links in Safari on the Mac DonJuan 0 14 09-21-2020 07:43 AM
Last Post: DonJuan
  Safari Update Deleted my Pinned Websites Hill3530 0 17 09-18-2020 09:39 PM
Last Post: Hill3530
  Safari 14.0 looks great, runs great, but does nothing for the ads?! meveliafritzm 0 15 09-18-2020 12:03 AM
Last Post: meveliafritzm
  Brave Browser draining battery AlisaH2006 0 24 09-07-2020 08:13 AM
Last Post: AlisaH2006
  Safari 13.1 on High Sierra, Missing Pop Up Blocker PaulMallow 0 23 09-03-2020 01:32 AM
Last Post: PaulMallow
  Linkedin website very slow on Safari 13.1.2 kyleStyle 0 21 08-29-2020 06:15 AM
Last Post: kyleStyle

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020