Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,361
Trophies:
1
Never used Powershell but wanted to try it out and looks like you just do the command
Code:
pwsh
but mine just don't work.

I did make a link to my old /root folder and renamed the new install /root to /root~

So I uninstalled Powershell and installed it again.

Here is the command line doing this.


Code:
[email protected]:~# snap install powershell --classic
snap "powershell" is already installed, see 'snap help refresh'
[email protected]:~# snap remove powershell --classic
error: unknown flag `classic'
[email protected]:~# snap remove powershell
powershell removed
[email protected]:~# snap install powershell --classic
powershell 7.0.3 from Microsoft PowerShell✓ installed
[email protected]:~# pwsh
cannot create user data directory: /root/snap/powershell/137: Not a directory
[email protected]:~# pwsh
cannot create user data directory: /root/snap/powershell/137: Not a directory
[email protected]:~# cd /root/snap/powershell/137
[email protected]:~/snap/powershell/137# ls -l
total 0
[email protected]:~/snap/powershell/137# pwd
/root/snap/powershell/137
[email protected]:~/snap/powershell/137#
All is working good now and it's only been installed a little over 24 hours now.

The folder is there it's saying "Not a directory" but it is but has nothing in it.

It my be that I moved the /root folder it looks like this:


Code:
lrwxrwxrwx  1 root root    34 Sep 30 12:05 root -> /media/WD-10TB-2/USBdisk2-3TB/root
drwx------  7 root root  4096 Sep 30 11:24 root~

-Raymond Day
10-01-2020, 02:39 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server 20.04 text installer screen resolution too high, can't read text to install Fganly216 0 0 Today 01:56 AM
Last Post: Fganly216
  shortcut alt+F10 does not work in Lubuntu 18.04 meloygoodwinq 0 5 10-12-2020 09:52 AM
Last Post: meloygoodwinq
  USB Broadcom wireless card - having trouble getting to work 18.04 LTS JonelleStablein 0 8 09-27-2020 02:55 AM
Last Post: JonelleStablein
  [ubuntu] Wifi unable to connect after failed docer install attempt orileekidd 0 9 09-26-2020 02:04 PM
Last Post: orileekidd
  [ubuntu] Install Ubuntu outside the PC target Gerhard1 0 5 09-25-2020 01:45 PM
Last Post: Gerhard1
  [ubuntu] Bluetooth don't work JerrieKasica 0 9 09-23-2020 01:27 AM
Last Post: JerrieKasica
  Ubuntu server can not be acessed, and is olny pingable for a short time. SSH not work kalundo38 0 11 09-23-2020 01:27 AM
Last Post: kalundo38
  [xubuntu] Autologin doesn't work bfrankgonzaluuu 0 14 09-17-2020 12:42 PM
Last Post: bfrankgonzaluuu
  Grub And Audio problem after fresh install blesleystanleyz 0 15 09-16-2020 09:46 AM
Last Post: blesleystanleyz
  [server] Beginner having install trouble erikduop 0 16 09-12-2020 03:24 AM
Last Post: erikduop

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020