Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 2,591
Trophies:
1
I have a Ubuntu server running samba. IP Address 10.0.0.230

The same server is running VirtualBox with an instance of Ubuntu running samba. IP address 10.0.0.231

I have installed and reinstalled this entire setup four or five times.

From Windows 10, when I try to access samba on the bare medical machine, Windows reports it cannot access 10.0.0.230

However, Windows has no problem accessing 10.0.0.231.

The ubuntu installs were done on the same day using the same ISO.

Since I have done several re-installs and the problem remains, I must be missing something.

I have posted here rather under virtualization because the virtual box is working fine. I would appreciate any and all suggestions.
09-26-2020, 02:04 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server 20.04 text installer screen resolution too high, can't read text to install Fganly216 0 0 Today 01:56 AM
Last Post: Fganly216
  [server] Ubuntu server 20.04 runnign slow rdaniellabarryr 0 0 10-28-2020 08:55 AM
Last Post: rdaniellabarryr
  Access to /boot/grub and /boot/efi oonnnasantosi 0 0 10-26-2020 01:17 PM
Last Post: oonnnasantosi
  Losing access to local network devices larsenlamont 0 1 10-26-2020 01:17 PM
Last Post: larsenlamont
  [ubuntu] Dual boot with Windows 10 not working Wilma 0 4 10-22-2020 05:04 AM
Last Post: Wilma
  Ubuntu 20.04: Unknown nginx.conf change is preventing access from internet erikduop 0 2 10-22-2020 01:27 AM
Last Post: erikduop
  [ubuntu] Running Ubuntu on a multi socket x86_64 server ogerardosandovaln 0 5 10-17-2020 02:15 AM
Last Post: ogerardosandovaln
  Ubuntu 20.04.1 Server Unattended Autoinstall from USB stick help nteddyflowccsj 0 5 10-15-2020 11:12 PM
Last Post: nteddyflowccsj
  NIC issues in Xubuntu 14.04 after warm reboot from Windows - Dual boot tintan253 0 6 10-15-2020 03:13 PM
Last Post: tintan253
  My Ubuntu server doesn't connect to Ethernet when rebooted joaltun85 0 13 10-14-2020 02:21 AM
Last Post: joaltun85

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020