Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,367
Trophies:
1
While trying to login via lightdm with slick-greeter, the login screen attempts to login to my DE, but seems to fails and loops back to the lightdm screen.

In the logs /var/log/lightdm.log i see "Got signal 10 from process". Any advice on what could cause this behavior?

Thanks!
09-16-2020, 09:46 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [gnome] Opening lid reveals unlocked screen contents before showing lock-screen ljackilawrhhhek 0 1 Yesterday 01:38 PM
Last Post: ljackilawrhhhek
  [gnome] Machine kind of hangs in activities screen ijeffflowersg 0 10 09-08-2020 05:16 AM
Last Post: ijeffflowersg
  Firefox wont login to an internal site sevans 0 14 09-02-2020 12:48 PM
Last Post: sevans
  [lubuntu] How to change width of column on left side of the screen AlisaH2006 0 19 07-31-2020 12:34 PM
Last Post: AlisaH2006
  [ubuntu_mate] UB Mate 20.04 Black screen during login Trevor 0 20 07-31-2020 05:15 AM
Last Post: Trevor
  [lubuntu] Strange black sign on screen after lubuntu update on old ThinkPad Mac Tramp 0 20 07-25-2020 03:08 PM
Last Post: Mac Tramp
  [kubuntu] Problem with audio configuration at login DominiqueM1950 0 23 07-20-2020 10:45 PM
Last Post: DominiqueM1950
  VS Code Fractional Scaling Issue on Hi DPI Screen Gerhard1 0 19 07-18-2020 09:17 PM
Last Post: Gerhard1
  Blank screen at random intervals, all operating systems (xubuntu 20.04, Windows 10) xkentonhenslyyy 0 21 07-13-2020 11:34 PM
Last Post: xkentonhenslyyy
  [ubuntu] post 20.04 install, unable to login vbasilshawh 0 22 07-07-2020 01:50 AM
Last Post: vbasilshawh

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020