Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,385
Trophies:
1
Dear All,
I am inside my company network and I need to set the NIS domain, the domain search and the autofs services. Up to few months ago I was using OpneSuse and with Yast all these settings were really straightforward. Right now I switched tu ubuntu LTS 20.04 and I am not able to set these service. Anyone could help me how to change the proper files and how to set everything?
Thanks
GB
08-28-2020, 05:49 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No Windows boot possible after setting up Ubuntu lodiliagloverj 0 27 04-28-2020 04:52 AM
Last Post: lodiliagloverj
  [ubuntu] DRM kernel mode setting (nVidia) ggiselamcgrrhe 0 37 02-17-2020 05:22 AM
Last Post: ggiselamcgrrhe
  Setting up Server on Ubuntu server with no GUI benitooshiro 0 34 12-03-2019 01:15 AM
Last Post: benitooshiro
  Setting home folder to existing home partition, Lubuntu 18.04 Bakker 0 161 08-30-2018 10:28 PM
Last Post: Bakker
  What setting should I use for att yahoo com? MarvinR1935 0 143 07-20-2018 05:15 AM
Last Post: MarvinR1935
  Setting a preferred refresh rate with xrandr tyelenacarrollg 0 159 05-27-2018 11:19 PM
Last Post: tyelenacarrollg
  [ubuntu] 16.04 after setting auto-login, system flashes desktop and then blanks oharrisonholmesh 0 193 02-16-2018 11:25 PM
Last Post: oharrisonholmesh
  Setting gpg key cache method to timeout rather that session. DonJuan 0 346 11-10-2016 08:00 PM
Last Post: DonJuan
  setting for vpn? basementlivinguk 0 252 08-12-2016 10:36 PM
Last Post: basementlivinguk
  Setting Up Multi-Monitor Support rstefaniacoxa 0 533 02-21-2014 04:08 PM
Last Post: rstefaniacoxa

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020