Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 2,825
Trophies:
1
Every once in a while I will notice that my network goes down. I have also noticed, almost every day, that my messages tell me the network has failed sometime during the night. I have no idea why. Most of the time all I have to do to get it going again is to do:
sudo nmcli networking off
and then:
sudo nmcli networking on

This time, however I had to open system setup and then stop my wifi and then start it from there and now its working.

I went to logs and had it put the important stuff into the file below (if you need more just ask);


Code:
4:48:24 PM wpa_supplicant: dbus: Failed to construct signal
 4:44:06 PM dhclient: receive_packet failed on wlx008736326fa1: Network is down
 4:43:33 PM wpa_supplicant: dbus: Failed to construct signal
Aug 11  3:45:45 PM kernel: [drm:radeon_dvi_detect [radeon]] *ERROR* HDMI-A-1: probed a monitor but no|invalid EDID
Aug  5  6:53:17 AM systemd: Failed to start Process error reports when automatic reporting is enabled.
Aug  3  7:56:03 AM sudo: pam_unix(sudo:auth): auth could not identify password for [greg]
Aug  1  6:57:15 PM pulseaudio: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
Aug  1  6:57:03 PM spice-vdagent: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0
Aug  1  6:56:31 PM systemd: Failed to start Service for snap application network-manager.networkmanager.
Aug  1  6:56:30 PM networkmanager: [1596333390.9714] failed to start the dbus service.
Aug  1  6:56:20 PM wpa_supplicant: dbus: Failed to construct signal
Aug  1  6:55:42 PM kernel: ACPI Error: Method parse/execution failed \_SB.PCI0.VGA.ATCS, AE_NOT_FOUND (20170831/psparse-550)
Aug  1  6:55:42 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
Aug  1  6:55:42 PM kernel: MODSIGN: Couldn't get UEFI db list
Aug  1  6:55:42 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
08-13-2020, 09:56 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] network UNCLAIMED - Ubuntu 18.04 - Qualcomm Atheros AR93XX wjeremiahnicholscc 0 8 09-16-2020 05:22 PM
Last Post: wjeremiahnicholscc
  [ubuntu] "Network Unclaimed" nandymorenoi 1 16 09-04-2020 03:25 AM
Last Post: roseboy505
  [xubuntu] Issue with VLC and SMB network paths benitooshiro 0 14 08-31-2020 02:12 PM
Last Post: benitooshiro
  [ubuntu] ubuntu server 20.04.1*-network:0 & *-network:1 DISABLED oonnnasantosi 0 17 08-10-2020 09:19 AM
Last Post: oonnnasantosi
  [ubuntu_mate] Network applet in the upper panel gone AlecH1969 0 22 07-18-2020 09:17 PM
Last Post: AlecH1969
  Network disapeared jsmelawson78 0 24 06-09-2020 12:29 PM
Last Post: jsmelawson78
  Bonded network working but not recognised in gnome desktop sbrantalvarmmoe 0 30 06-05-2020 11:54 PM
Last Post: sbrantalvarmmoe
  [ubuntu] That Name Already Exists On The Network bfrankgonzaluuu 2 527 04-02-2020 05:37 PM
Last Post: FrankJScott
  [other] Activation of network connection failed upon startup Bakker 0 48 01-15-2020 05:31 AM
Last Post: Bakker
  [lubuntu] How to connect to WPA / WPA2 Enterprise network type in lubuntu 19.10 dwiltonmorrisonl 0 55 12-09-2019 02:47 AM
Last Post: dwiltonmorrisonl

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020