Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 7
Trophies:
1
Ondanks de populariteit van de Chicago Bulls in de jaren negentig, waren er niet te veel opties met de gedurfde kleuren van het kampioenswinnende team. Op deze Acquistare Nike Air Max 2, die later deze zomer in de winkels zal verschijnen, roepen de rode en zwarte overlays zelfs herinneringen op aan de Air Maestro II die Scottie droeg in de NBA All-Star Game uit 1994, hoewel dit specifieke probleem de hoge -vis reflectiviteit op de uitstekende knopen op de hiel.

[Image: BV0987-102_sivasdescalzo-nike-AIR_MAX2_L...5251-1.jpg]

Met zijn zwaar gelaagde bovenwerk is Nike Air Max 2 Svendita een perfect silhouet voor gewaagde make-ups, en dit nieuwe paar met contrasterende steek is misschien wel de grootste inspanning van het Swoosh-merk tot nu toe. Het bovenwerk is gevormd uit een mix van leer, nylon en mesh, waarvan elk stuk wordt geaccentueerd door neon contrasterende stiksels in rood, geel of groenblauw. De overlays, toebox en tong worden spierzwart, terwijl de middenvoet kiest voor een rijk paars en het spatbord combineert zowel groenblauw als geel.

Waar felroze en regenboogtinten lagen, rust nu een veelzijdige zwarte tint, die enigszins afwijkt met gele en oranje ondertonen. Nike Air Max 2 Prezzi Bassi Verschillende swooshes en Nike Air-logo's zijn deze keer veel gematigder te vinden, en vinden bijna lukraak plaats langs de tong, het profiel, de bovenlijn en de eyestay. Deze zelfde vintage hits zijn te zien op de gebruikelijke logoplaatsingen en de binnenzool, terwijl de gestikte cheque opvalt in felroze draad.

25 jaar nadat het voor het eerst werd uitgebracht, geniet Scarpe de Nike Air Max 2 weer van een nieuw moment in de schijnwerpers van de sneakerwereld, en nu komt het uit in een nieuwe SP-editie met een wild kleurenpalet. Half USA Basketball, half luide zomerkleuren en volledig uniek, deze Nike schoenen hebben een donkerblauwe nylon middenvoet met een rode Swoosh, felblauw leer en suède op de hiel / het spatbord en een gewaagd groenblauw mesh op zowel de tong als de toebox . Deze hoorn des overvloeds van overvloedige kleuren wordt vervolgens met elkaar verbonden door gekartelde witte leren overlays en een zachtbruine inlegzool.

De retro-heropleving van Nike Air Max 2 Uomo/Donne rolt de hele winter door en het zal ongehinderd doorgaan, aangezien een andere OG-kleurstelling nu gepland staat voor een release: wit / paars / roze. Het meest opvallende kenmerk van de 2 Light is ongetwijfeld het agressief gestileerde gelaagde bovenwerk, en die unieke esthetiek wordt hier perfect overgebracht, aangezien helderwitte overlays trots op een koninklijke paarse mesh-en suède basis zitten.

http://www.ultrabshop.com
06-07-2020, 09:45 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Nike Air VaporMax Shop Online eaguee 0 49 06-07-2020 09:42 PM
Last Post: eaguee

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020