Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,169
Trophies:
1
Hi,

I recently downloaded amphatamine, and one of the options in prefeences is too [manually manage padding for menu bar image]

this got me wondering is there a way i can do this for any of my icons in the menu bar?

i know you can do this for the dock using terminal, just wondering if you can do the same with menu bar ?

thanks for your help in advance.

=]
05-19-2020, 06:03 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Menus suddely showing numbering of menu items? Trevor 0 4 04-21-2020 08:04 PM
Last Post: Trevor
  Icons (previews) not showing oharrisonholmesh 0 12 01-12-2020 10:31 PM
Last Post: oharrisonholmesh
  Can't get rid of unknown app on menu bar ggiselamcgrrhe 0 27 10-31-2019 07:31 PM
Last Post: ggiselamcgrrhe
  Voice menu oharrisonholmesh 0 26 09-19-2019 06:03 AM
Last Post: oharrisonholmesh
  Keyboard Shortcut for Menu Bar Item mw7smartc 0 173 06-30-2018 02:46 PM
Last Post: mw7smartc
  Why storage icons appear when I install apps? blelahharrisc 0 251 05-06-2018 05:04 AM
Last Post: blelahharrisc
  Manually aligning icons/folders on desktop ftishabergers 0 220 04-21-2018 10:47 PM
Last Post: ftishabergers
  Adding icons/emoji to documents MargaretS2006 0 158 04-09-2018 05:27 AM
Last Post: MargaretS2006
  Make services menu longer without sub-menu ebrainpecks 0 189 04-05-2018 05:06 PM
Last Post: ebrainpecks
  Folder icons not displaying correctly vbasilshawh 0 177 01-12-2018 11:17 PM
Last Post: vbasilshawh

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020