Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,401
Trophies:
1
Hi guys,

I have a MBA 2015 and I used AFP up to now for my TimeMachine backups.
I'm trying to switch to SMB with my QNAP NAS, but it's not working:

It can find the volume, but when the backup should start, it says the backup volume is not available. Weird!
I set minimum SMB version at 2 and maximum at 3.

Any tips or should I go back to the deprecated AFP?
04-18-2020, 07:17 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  App store and iTunes store not working rdaniellabarryr 0 12 09-18-2020 03:02 PM
Last Post: rdaniellabarryr
  Password not working on sparse image MargaretS2006 0 25 09-11-2020 12:53 PM
Last Post: MargaretS2006
  Webcam not working MargaretS2006 0 30 04-12-2020 04:14 AM
Last Post: MargaretS2006
  Gmail stopped working wemersonhendersrong 0 31 04-01-2020 09:37 PM
Last Post: wemersonhendersrong
  Need old Keychain from TimeMachine on new Mac KevynB1947 0 50 01-10-2020 09:17 PM
Last Post: KevynB1947
  TimeMachine backup query basementlivinguk 0 91 12-10-2019 01:11 AM
Last Post: basementlivinguk
  hotspot shield not working on mac tamenera91 0 48 11-12-2019 05:39 PM
Last Post: tamenera91
  "Unlock with Apple Watch" stops working? dwilliemaemorsea 0 44 11-03-2019 07:46 PM
Last Post: dwilliemaemorsea
  Airplay speakers (Denon AVR) stopped working from OSX tsergiohaynesz 0 65 09-22-2019 08:43 PM
Last Post: tsergiohaynesz
  Spotlight and outlook search not working Trevor 0 284 09-29-2018 09:10 PM
Last Post: Trevor

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020