Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
John
 
1
Delaying an fstab mount

I am trying to mount a directory from my server onto my wireless laptop. The directory mounts successfully if I am already logged into the laptop with another account first but if I log on initially with the user who requires the mount the mount fails.

I suspect the mount is taking place before...
11-25-2010, 09:07 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  how to mount encrypted LVM partition John 0 510 01-31-2011 10:52 AM
Last Post: John
  unable to mount cd rom John 0 565 01-26-2011 07:32 AM
Last Post: John
  Help--softreset failed VFS: Unable to mount rootfs John 0 524 01-25-2011 02:23 AM
Last Post: John
  unable to mount smb share John 0 488 01-24-2011 02:20 AM
Last Post: John
  mount floppy disk image as drive? John 0 359 01-16-2011 11:01 PM
Last Post: John
  mount floppy disk image as drive? John 0 324 01-16-2011 07:41 PM
Last Post: John
  Open Office freezes when saving over mount.cifs to win 7 John 0 339 01-08-2011 11:24 PM
Last Post: John
  "Cannot mount Volume" error in Fedora LiveUSB Creator? John 0 460 01-03-2011 06:08 AM
Last Post: John
  Mount existing RAID array on new install? John 0 338 01-02-2011 05:53 PM
Last Post: John
  Can't mount RAID1 array John 0 281 12-29-2010 03:23 PM
Last Post: John

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018