Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 579
Trophies:
1
Hier is een typische scène in een hoogtepunt van Russell Westbrook: hij rijdt de muil van de verdediging in, zweeft in de lucht en neemt een fractie van een seconde. Eindigt hij aan de rand, of geeft hij de bal aan een open teamgenoot voor het schot?
Dat hydra-achtige scenario is wat de nieuwste schoen van Westbrook, de Adidas Superstar Womens Why www.alanadavies.co.uk Not? Zer0.3, verzadigend zijn reputatie voor dynamische atletiek en beslissende stijl. Het is een dualiteit die hij elke game kanaliseert. Met de Why Not? Zer0.3, hij wil dat vertrouwen doorgeven aan anderen, en vooral aan jongeren.
"Ik neem het niet als vanzelfsprekend aan dat ik mijn eigen schoen bij het merk Jordan heb en ik ben hier erg enthousiast over", zegt Westbrook. "Het heeft niet alleen een balans tussen geweldige technologie en stijl, maar het vertegenwoordigt meer dan alleen ik. Het vertegenwoordigt hoop en inspiratie en is bedoeld om het geloof bij de jeugd te wekken. ”De Zer0 Noise, Heartbeat en The Family lanceren colorways op respectievelijk 2 januari, 9 januari en 27 februari op Jordan.com en bij geselecteerde retailers. De kledingcollectie verschijnt op 1 januari op Jordan.com en op geselecteerde locaties Nike Air VaporMax Mujer van www.miguelduvivier.fr Foot Locker House of Hoops. Zer0 Noise en The Family colorways zijn beschikbaar in full-family-maatvoering. Handtekening schoenen zijn een oefening in tweezijdige autobiografie. Er is de prestatiestijl van de atleet - welk ontwerp zowel technisch als visueel moet worden vastgelegd - en de persoonlijkheid van de atleet. Het oeuvre van Kyrie Irving, de laatste drie versies ontworpen door Benjamin Nethongkome, bewijst dat stijl en persoonlijkheid in symbiose kunnen bestaan. Zijn nieuwste schoen, de KYRIE 6, voert tegelijkertijd een chassis op dat is gebouwd voor zijn unieke spel en een canvas voor zijn eclectische persona. Wie anders dan Irving zou kunnen samenwerken met een cartoon voor kinderen en een verfijnde streetwear-winkel met dezelfde authenticiteit? "Mijn identiteit is nooit bepaald door het hardhout en zal dat ook Nike Air VaporMax Womens Nike Air VaporMax Damen nooit Nike Air Max 90 Womens doen", zegt Irving. "Het wordt echt bepaald door de filantropie die ik doe, de interacties die ik heb met andere menselijke bings - ze met compassie behandelen - en empathisch zijn voor wie ze zijn."
Dankzij de facetten van de KYRIE 6 kunnen het verleden en het heden van Irving samenvloeien in een silhouet dat zijn generatiebepalende bewakingsspel en zijn ouderwetse karakter netjes in evenwicht brengt. De technologie achter de KYRIE 6 voedt het dynamische spel van Irving. Hij beschrijft het als entertainment - toepasselijk gezien zijn flamboyante dynamiek. En de game zelf vereist een basis die
"We hebben veel vertrouwen opgebouwd over de laatste drie schoenen", zegt Nethongkome. "Ik weet wat Kyrie van een algeheel gevoel wil. Er is een bepaalde formule: een extra gewatteerde tong, bijna SB-stijl, en een zachte kraag, Nike Air Max 95 Mujer www.bellezasanz.es gecombineerd Nike Air Max 90 Damen Rosa met ondersteuning in de middenvoet."
Deze kenmerken worden gecombineerd met een gevoel van lager naar het veld en een 360-gradengrijpsysteem dat de eigenschappen bevordert die Nethongkome door de jaren heen heeft ingebracht. Dit alles presenteert Irving met wat hij zegt is de meest comfortabele schoen die hij ooit heeft gehad.
"De grootste prestatie die we in mijn schoenenlijn hebben behaald, is gewoon evolueren met de technologie bij Nike, en deze wordt echt specifiek voor mij gemaakt", zegt Irving.
12-23-2019, 01:32 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  nike kyrie 6 neon graffiti hugo3isaac 0 21 08-13-2020 09:24 PM
Last Post: hugo3isaac

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020