Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 445
Trophies:
1
Nike was Nike Air Max 95 Femme van plan om de vierde juli te vieren met een nieuwe sneaker, een speciale editie van de Air Max 1 Quick Strike met die meest patriottische symbolen: een Amerikaanse vlag, maar in plaats van Nike Air Max TN Femme een vlag met 50 sterren als onderdeel van Nike Air Max 2017 Donne het ontwerp, de sneaker's heel kenmerkte het 13-sterren model, een ontwerp geassocieerd Nike Air Max Thea Femme met de Revolutionaire Oorlog, de Philadelphia-naaister Betsy Ross en, voor sommige mensen, een pijnlijke geschiedenis van onderdrukking en racisme. in de Nike Air Max 2017 Femme cultuuroorlogen van de natie. De abrupte annulering kwam nadat Nike Air Max Thea Womens Colin Kaepernick, de voormalige quarterback en sociale rechtvaardigheid activist van de National Football League, particulier het ontwerp bekritiseerde bij Nike, volgens een persoon met kennis van de interactie. Gewoon zodat je weet hoe Nike Blazer Low Femme dit nu werkt : Er kan niets meer gebeuren in Amerika als Colin Kaepernick het Nike Air Max 720 Femme niet leuk vindt. "

Abonneer u op With InterestGa op en bereid u voor op de komende week met deze nieuwsbrief met de belangrijkste zakelijke inzichten die op zondag zijn bezorgd. Nike Air Vapormax Femme Kaepernick, die vorig jaar een lucratieve deal Nike Air Max 90 Femme tekende om als Nike-ambassadeur van het merk te dienen, uitte de bezorgdheid bij het bedrijf Nike Air Max 2017 Damen dat de vlag van Betsy Ross was geco?pteerd door groepen die racistische ideologie?n omarmden, zei de persoon.Sandra Carreon-John, een bedrijf Nike Air Max 1 Donne woordvoerster, zei in een verklaring op dinsdag dat Nike het besluit had Nike Air Max 95 Damen genomen om de distributie van de sneaker te "staken" op basis van bezorgdheid dat het onbedoeld de patriottische feestdag van de natie zou kunnen beledigen. " de redenering achter de beslissing niet verklaren.

Terwijl mensen uit Adidas Superstar Dames het hele politieke spectrum de kwestie op sociale media bespraken, kondigde Regering Adidas ZX 850 Damen Doug Ducey, de Republikein van Arizona, op Twitter aan dat hij de staatssteun zou terugtrekken voor een Nike-faciliteit die meer dan 500 mensen in dienst zou hebben Nike Air Presto Mujer gehad. Nike had voorgesteld om de fabriek van $ 184 miljoen Nike Air Max 270 Dames in Goodyear, Ariz, te openen. "Woorden kunnen mijn teleurstelling over deze vreselijke beslissing Nike Air Max 270 Womens niet uiten," zei de heer Ducey in een reeks tweets, eraan toevoegend dat Nike "heeft gebogen voor de huidige aanval van politieke correctheid Nike Air Max 270 Femme en historische revisionisme. Bibliotheek van het congres.
08-11-2019, 10:01 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020