Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 
Posts: 445
Trophies:
1
Terwijl voedsel hun prioriteit was, laten jonge mannelijke en vrouwelijke consumenten nog steeds hun Nike Air Zoom Pegasus 35 Mens zuurverdiende contanten op kleding vallen (16 procent voor mannen en 25 procent voor vrouwen), en geven ze de voorkeur aan athleisure-merken zoals Nike en Adidas. "Ons voorjaarsenquête heeft een stijging laten zien in de uitgaven voor tieners, waarvan wij geloven dat het de economische Nike Air Force 1 Femme expansie weerspiegelt die we in brede kring ervaren, Nike Air Vapormax Damen "zei Erinn Murphy, senior onderzoeksanalist bij Piper Jaffray. "We zien sterke tekenen van een merkcyclus geleid door de jaren 1990 en streetwear-stijlen, met Adidas, Vans, Supreme Nike Air Max 2017 Damen en Tommy Hilfiger als de meest opvallende positieve merkverhuizers." Voor schoenen Adidas ZX Flux Femme stond Nike nog steeds bovenaan; Vans heeft zijn reputatie echter uitgebreid en registreerde 16 procent van het marktaandeel, tegen 12 procent afgelopen herfst. Adidas hing vervolgens naar de derde plaats met een aandeel van 14 procent, een Nike Air Max 90 Mujer Negras stijging van 11 procent. In de categorie kleding is Nike ook het favoriete merk voor zowel mannelijke als vrouwelijke tieners, hoewel het aandeel is gedaald tot 23 procent, van 31 procent, onder jonge consumenten. De top drie is afgerond American Eagle en Adidas.

Wat betreft de modetrends Adidas ZX 750 Femme die de kledingkasten van Gen Z domineren, Nike Air Presto Mujer onthulde Piper Jaffray dat jonge mannelijke consumenten nog steeds kiezen voor Nikes en Jordans, gevolgd door algemene sportkleding en producten van Adidas. Aan de andere kant zijn jonge vrouwelijke shoppers teruggekeerd naar de trend van leggings - meer bepaald die Nike Air VaporMax Femme van Lululemon - gevolgd door gescheurde jeans (de laatste mode van de laatste herfst voor dezelfde demografische groep) en algemene spijkergoed. Piper Jaffray classificeerde de tieners in de upper - inkomens- en gemiddelde-inkomensgroepen, Nike Air Max 90 Femme waarbij de eerste 1.400 tieners vertegenwoordigt met een gemiddeld huishoudinkomen van $ 100.000 (of de top 20 procent van de huishoudelijke eenheden in het land) en de laatste 4.600 tieners vormt met een gemiddeld huishoudinkomen van $ 56.000 dat meer op één lijn ligt nauw met de Amerikaanse Nike Air Max 270 Damen mediaan.Kering zei op maandag dat het Nike Air Max 90 Mujer van plan is om tot 1 procent van zijn aandelenkapitaal over een periode van 12 maanden terug te kopen. De Franse luxegroep heeft een overeenkomst getekend om een ??eerste tranche van 631.000 aandelen terug te kopen, gelijk aan ongeveer 0,5 procent van zijn aandelenkapitaal, www.heinohellwig.de voor een maximum van 300 miljoen euro ($ 342 miljoen). Kering is van plan de aandelen te annuleren.

De eigenaar van merken waaronder Gucci, Saint Laurent en Balenciaga is gemachtigd om zijn aandelen in te kopen tegen een prijs van 480 Adidas ZX 750 Femme euro per aandeel volgens de voorwaarden van een resolutie geratificeerd tijdens de meest recente vergadering van zijn aandeelhouders op 26 april. De aandeleninkoop komt op de hielen van verschillende kwartalen van explosieve groei, aangedreven door Kering's stermerk Gucci, dat zeven opeenvolgende Nike Air Max 2017 Mujer kwartalen van organische groei Adidas NMD Mujer boven 35 procent heeft geregistreerd. Bedrijven kopen vaak aandelen in om geld terug te geven aan aandeelhouders. Stel je kast voor met slechts drie paar schoenen erin. Vroeger was dat voor veel Amerikanen de realiteit. Zoals The New York Times opmerkt, heeft de Amerikaanse Nike Air Max 270 Femme regering op deze dag in 1945 een rantsoeneringsprogramma voor oorlogsgebruik opgeheven waarmee consumenten slechts drie paar schoenen per jaar konden kopen. Het werd ge?nitieerd door het Office of Price Administration (OPA), dat belast was Nike Air Max 2015 Womens met het controleren van aankopen van voedsel, materialen en producten om ervoor te zorgen dat zowel het leger als de burgers toegang hadden tot essenti?le items en dat de kosten niet omhoogschoten vanwege schaarste.
11-01-2018, 03:23 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users1  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  bben lang Nike was een van Nike's kenmerkende producten, m yaya2017 0 132 09-12-2018 10:55 PM
Last Post: yaya2017

Forum Jump:User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020