Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,387
Trophies:
1
I just did a fresh install of El Capitan in my 2008 iMac..

I’d set it all up and had been using it for 20 mins it and in the speakers came a computer voice that said “congratulations” it said it again 30 seconds.

I had nothing open that was plying audio and no pop ups.

It freaked me out and I turned it off.. any ideas? Virus or malware maybe?

It’s notmdone it since
07-20-2018, 04:55 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Weird: External HDD will not boot... FrancheskaF 0 14 11-06-2019 07:48 PM
Last Post: FrancheskaF
  weird behavior oharrisonholmesh 0 131 09-24-2018 11:35 PM
Last Post: oharrisonholmesh
  Weird Finder issue with Exif vfreddyhuynhp 0 353 09-28-2016 12:11 AM
Last Post: vfreddyhuynhp
  Excluded folders behaviour in Time Machine erikduop 0 336 09-03-2016 01:13 PM
Last Post: erikduop
  Dropbox nasty OS X behaviour, gain complete computer control qkathlinewillish 0 338 08-11-2016 06:55 AM
Last Post: qkathlinewillish
  Weird OS X Problem Desktop icons disappeared Hoppytramp 0 321 03-11-2016 08:12 AM
Last Post: Hoppytramp
  Weird process disappeared? QuailC1945 0 302 06-14-2015 06:57 PM
Last Post: QuailC1945
  Annyoing behaviour of spaces meveliafritzm 0 324 10-28-2014 05:51 AM
Last Post: meveliafritzm
  Weird message my friend got orileekidd 0 289 10-02-2013 11:51 AM
Last Post: orileekidd
  Weird Auto-boot / Startup Issue wjeremiahnicholscc 0 359 09-23-2013 11:13 AM
Last Post: wjeremiahnicholscc

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020