Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 2,578
Trophies:
1
[kubuntu] problem with x264

Hello.
Sorry for my English.
I have problem with playing a movie in x264. Some times on the movie strips are jumping. I think it's because I am using hd3000 on my i5 2500k. If it's true, is there some way to eliminate this strips? I tried mplayer/smplayer, vlc, and I tried change output drivers,...
09-24-2011, 06:17 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [server] Problem running startup script - CrushFTP iclarindaboltona 0 0 Yesterday 04:50 PM
Last Post: iclarindaboltona
  [kde] Incredible Kdenlive Render Performance With NVENC - But 1 Big Problem AlecH1969 0 2 07-16-2018 02:07 AM
Last Post: AlecH1969
  Unbelievable Render Performance In Kdenlive With NVENC - But 1 Big Problem ggiselamcgrrhe 0 2 07-16-2018 02:07 AM
Last Post: ggiselamcgrrhe
  [kubuntu] Installing 18.04 LTS on Mid 2010 Macbook Pro Core duo 2 oharrisonholmesh 0 2 07-15-2018 11:40 PM
Last Post: oharrisonholmesh
  [kubuntu] No option to get Konqueror (or Dolphin) to navigate with single click! jamescraig 0 5 07-09-2018 07:59 AM
Last Post: jamescraig
  Ubuntu 14 server problem with joomla (jbetolo) gzipped files erikduop 0 10 07-03-2018 10:09 AM
Last Post: erikduop
  [all variants] WiFi rtl8xxxu problem Bakker 2 378 07-03-2018 03:33 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] "mandb" problem w/server 12.04 joaltun85 3 404 07-03-2018 03:31 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] problem loading indicator applets oonnnasantosi 2 251 06-29-2018 04:43 AM
Last Post: Monday12
  [ubuntu] Problem Installing Axigen on 10.04 LTS ljackilawrhhhek 1 257 06-29-2018 04:09 AM
Last Post: Monday12

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018