Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 
Posts: 1,317
Trophies:
1
I have no sound whatsoever. I'm running 16.04 on kernel version 4.4.0-51-generic. I have Pulseaudio which shows all HDMI outputs as unplugged.

alsamixer shows two cards HDA Nvidia and HDA Intel. The default one is Intel and none of the cards are muted.


Quote:



aplay -l




Code:
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: MID [HDA Intel MID], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 7: HDMI 0 [HDMI 0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 8: HDMI 0 [HDMI 0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: NVidia [HDA NVidia], device 9: HDMI 0 [HDMI 0]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0

Quote:



lspci | grep -i audio




Code:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 5 Series/3400 Series Chipset High Definition Audio (rev 06)
01:00.1 Audio device: NVIDIA Corporation High Definition Audio Controller (rev a1)
12-13-2016, 06:33 AM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [xubuntu] Fresh Xubuntu install, no sound, cant play videos. justinbray9 0 14 01-15-2020 05:31 AM
Last Post: justinbray9
  [xubuntu] Brother ADS-2400N scanner on Xubuntu 18.04 - can only scan as superuser blesleystanleyz 0 26 01-09-2020 11:07 AM
Last Post: blesleystanleyz
  18.04 No signal to hdmi monitor Ice Queen 0 5 01-03-2020 05:32 AM
Last Post: Ice Queen
  [xubuntu] source packages joaltun85 0 18 12-14-2019 09:05 PM
Last Post: joaltun85
  [xubuntu] Full Screen dgalinaalvaradoj 0 13 11-21-2019 10:27 AM
Last Post: dgalinaalvaradoj
  [xubuntu] how set font size in thunderbird evolution05 0 13 11-17-2019 07:08 PM
Last Post: evolution05
  [xubuntu] DPMS appears not to work on Raspberry Pi 4B (Xubuntu, 19.10) lonniedivers 0 22 11-15-2019 08:17 AM
Last Post: lonniedivers
  [xubuntu] access denied by Kubuntu nfs server tamenera91 0 39 10-16-2019 05:07 PM
Last Post: tamenera91
  Xubuntu 19.04 cannot install DominiqueM1950 0 35 10-13-2019 06:06 PM
Last Post: DominiqueM1950
  [xubuntu] Journald Has CPU @100% 400k Lines of Tumblerd Errors tsergiohaynesz 0 23 09-25-2019 01:13 PM
Last Post: tsergiohaynesz

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2020