Forums Search Login Register
Login
Username
Password
New Posts Todays Posts Find Users Posts Unanswered Threads Help Mark Forums as Read

Thread Options  Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item
Stephen
 
1
[ubuntu] ar5001 device not ready

in the knetworkmanager it says device not ready and it cannot be that my wireless switch if turned of in windows because i am not dual booting at the moment
i have a compaq presario cq60 409sa atheros AR5001

ifconfig wlan0 up does nothing

i have done rfkill list and unblocked it
10-28-2010, 07:34 PM
Reply
Subscribe to this thread Subscribed Users  Add Reply  Buggy Item


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [ubuntu] Ubuntu 18.04 audio device vanished tsergiohaynesz 1 4 Yesterday 05:06 AM
Last Post: Meeniwo9471
  FYI: "Serial controller: Device 4651:3273 (rev 10)" recognized tamenera91 1 254 06-03-2018 09:29 PM
Last Post: Monday12
  Bluetooth doesn't find any device jsmelawson78 0 22 05-03-2018 04:05 AM
Last Post: jsmelawson78
  [UbuntuGnome] android device not detected AvyeC1990 0 26 04-10-2018 09:55 PM
Last Post: AvyeC1990
  [xubuntu] Wireless Card Qualcomm Atheros QCA61x4A / QCA6174 device not found gmelissaleachr 0 39 03-21-2018 12:35 PM
Last Post: gmelissaleachr
  Data Recovery - Truecrypt partitions - External device linlynn80 0 269 03-07-2016 07:22 PM
Last Post: linlynn80
  Chromium picks incorrect surround51 device eranfields77 0 195 03-06-2016 01:47 AM
Last Post: eranfields77
  Cannot boot - gave up waiting for root device? CynthiaA1962 0 425 08-31-2014 01:48 AM
Last Post: CynthiaA1962
  USB Audio Device not showing stereo input thorhelicalremedial 0 333 02-21-2014 09:30 AM
Last Post: thorhelicalremedial
  no bootable device ftishabergers 0 221 02-21-2014 09:30 AM
Last Post: ftishabergers

Forum Jump:



User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)



Contact Us Privacy Policy Top RSS
Forum Software By: MyBB, © 2002-2018